Forum Republiki Bialeńskiej
Związek Akrypy z Polyną - Wersja do druku

+- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/noweforum)
+-- Dział: Życie w Bialenii (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/noweforum/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Dział: Pałac Prezydencki (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/noweforum/forumdisplay.php?fid=8)
+--- Wątek: Związek Akrypy z Polyną (/showthread.php?tid=184)

Strony: 1 2 3

Związek Akrypy z Polyną - Akrypa Ali Shariati - 02-05-2019

[Obrazek: eTwaq11.png]
Towarzyszu Prezydencie Andrzeju Swarzewski,
dnia 2 maja 2019 roku, w pełni sił umysłowych i fizycznych, ja Imanka Zielonego Kościoła - Akrypa Ali Shariati pragnę zawrzeć zgodnie z prawem Republiki Bialeńskiej związek małżeński z Prezydentką Mandragoratu Wandystanu - Towarzyszką Polyną.
Zobowiązuje się do "wzajemnej pomocy, wierności oraz do współdziałania dla dobra rodziny, którą przez nasz związek zakładamy".

RE: Związek Akrypy z Polyną - Andrzej Płatonowicz Ordyński - 02-05-2019

Czy Towarzyszka Polyna potwierdza chęć zawarcia związku małżeńskiego?

RE: Związek Akrypy z Polyną - ʿĀlija zawdżat Akrypa - 02-05-2019

> Czy Towarzyszka Polyna potwierdza chęć zawarcia związku małżeńskiego?

Tak.

RE: Związek Akrypy z Polyną - Andrzej Płatonowicz Ordyński - 02-05-2019

Wobec zgodnego oświadczenia obu stron, złożonego w obecności świadków, oświadczam, że Związek Małżeński Towarzyszki Akrypy Ali Shariati oraz Towarzyszki Prezydentki Polyny został zawarty.

Bhawo my.

To teraz czekam tylko aż tow. Pupka udzieli nam ślubu w obrządku wandejskim. Mam nadzieję że do końca miesiąca znajdzie na to czas.

RE: Związek Akrypy z Polyną - MvP - 02-05-2019

Brawo córuś! Brawo Polyna! Nawet nie wiecie jak się cieszę! Zapraszam was obie na herbatkę i kapeczkę czegoś mocniejszego w wolnej chwili aby opić waszą radość po wsze czasy!

> Brawo córuś! Brawo Polyna! Nawet nie wiecie jak się cieszę! Zapraszam was obie na herbatkę i kapeczkę czegoś mocniejszego w wolnej chwili aby opić waszą radość po wsze czasy!

Cieszę się że mam towarzyszki imprimatur.

A już się bałam że będzie „ło jezusicku jezusicku, coś ty Akrypa odpierdoliła, z jaką mamlasą ty się wiążesz”.

RE: Związek Akrypy z Polyną - Akrypa Ali Shariati - 03-05-2019

Niewyobrażalnie się cieszę. ^^
I dziękuje obywatelko matko za waszą radość.

Były już jakieś małżeństwa tylko kobiece w v-świecie? Kobiet tu mało a większość jednak decyduje się na kogoś z grona adoratorów.
Ja sobie nie przypominam ale młoda jestem i nie każdą mikronacje śledziłam.

RE: Związek Akrypy z Polyną - ʿĀlija zawdżat Akrypa - 03-05-2019

> Były już jakieś małżeństwa tylko kobiece w v-świecie?

Nie zdziwiłabym się gdyby nasze było by pierwsze w historii.

Heteryzm to niestety ciężka przypadłość w mikroświecie, szczególnie popularna wśród osób płci K.

RE: Związek Akrypy z Polyną - Ronon Dex - 03-05-2019

Cytat:Były już jakieś małżeństwa tylko kobiece w v-świecie?
Nie, no dziewczyny pojechałyście "na maxa"... Dwie kobiety, a jedna (o jednej wiem...) to transeksualista. Chyba trudno byłoby Was "przebić"... no może gdyby jedna okazała się czarna.

W każdym razie gratuluję i Wszystkiego Najlepszego na nowej drodze życia.