![]() |
|
Tygodnik Bialeński - wątek roboczy - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/noweforum) +-- Dział: Życie w Bialenii (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/noweforum/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/noweforum/forumdisplay.php?fid=4) +--- Wątek: Tygodnik Bialeński - wątek roboczy (/showthread.php?tid=2936) |
RE: Tygodnik Bialeński - wątek roboczy - Andrzej Płatonowicz Ordyński - 13-02-2022 Ja bym jeszcze dodał informację o przywróceniu lenna Mikołajowi. http://spolecznosc.bialenia.org.pl/showthread.php?tid=3135 RE: Tygodnik Bialeński - wątek roboczy - Ronon Dex - 19-02-2022 Jutro rano mnie nie ma... jak chcecie wydarzenia dzisiaj wieczorem to prosze o spis, jeśli TB się nie pojawi dzisiaj to dopiero jutro wieczorem. RE: Tygodnik Bialeński - wątek roboczy - Ametyst Faradobus - 19-02-2022 Rzesza Bialeńska Na Sejmie Rzeszy Lew Wolnogradu przedstawił propozycję ogólnokrajowej ustawy, w oparciu o którą ma zacząć funkcjonować związek. Poprosił też o opinię w sprawie koncepcji stworzenia lokalnego statutu Rzeszy. Lenna Rzeszy 1. W Emiracie Al Quochq'odan powstał letni pałac emira. 2. W Socjalistycznym Sułtanacie Faradobaju otwarto przypałacowe stajnie. 3. Trwa akcja kolonizacyjna na terenie Przemysłowa-Zdroju. RE: Tygodnik Bialeński - wątek roboczy - Ronon Dex - 20-02-2022 - Nowy numer wydano...tak, sobie i "po łebkach" - ale proponuję się poważnie zastanowić czy Tygodniowy Przegląd Bialeńskich Wydarzeń ma dalej sens, w obliczu sytuacji gdy tylko Lew Wolnogradu od dwóch tygodni wstawia wydarzenia z Rzeszy. Aktualny konduktor ma to oczywiście gdzieś, ale ponoć powołał wiceprezydenta... może on da radę, a przede wszytskim czy ma chęci? RE: Tygodnik Bialeński - wątek roboczy - Andrzej Płatonowicz Ordyński - 20-02-2022 No to ustalmy do kiedy mam wysyłać informacje. W zeszłym tygodniu chciałem to zrobić w niedzielę, ale już rano wydałeś, a w tym tygodniu uznałem, że pewnie nowy prezydent to zrobi. Jak ustalimy, że codziennie do soboty wieczorem mam wysłać, to będę wysyłał, dla mnie to nie jest żaden problem, tylko chcę konkretnie wiedzieć. RE: Tygodnik Bialeński - wątek roboczy - Ametyst Faradobus - 20-02-2022 Raz na jakiś czas się może zdarzyć, u mnie też różnie z czasem bywa. Czasem sobie przygotuję zawczasu a innym razem (jak ostatnio) lecę na szybko. RE: Tygodnik Bialeński - wątek roboczy - Ronon Dex - 20-02-2022 (20-02-2022 14:18)Ametyst Faradobus napisał(a): Raz na jakiś czas się może zdarzyć, u mnie też różnie z czasem bywa. Czasem sobie przygotuję zawczasu a innym razem (jak ostatnio) lecę na szybko.Akurat Ty jesteś w tej sprawie sumienny i jak zawsze konkretny i terminowy. (20-02-2022 14:15)Andrzej Płatonowicz Ordyński napisał(a): No to ustalmy do kiedy mam wysyłać informacje. W zeszłym tygodniu chciałem to zrobić w niedzielę, ale już rano wydałeś, a w tym tygodniu uznałem, że pewnie nowy prezydent to zrobi.Jesteś kolejna osobą, która nie jest winnna tej sytuacji... Nie jesteś już Prezydentem i nie masz żadnego obowiązku publikować aktualności z Pałacu Prezydenckiego. Teraz mamy nowego Konduktora i efekt jest jest, jaki jest. Proszę więc o deklarację od osoby odpowiedzialnej za kierowanie państwem - czy ma zamiar kontynuować kwestię Tygodniowego Przeglądu Bialeńskich Wydarzeń czy zamykamyu ten teatrzyk? RE: Tygodnik Bialeński - wątek roboczy - Iwan Pietrow - 20-02-2022 Oczywiście, że kontynuujemy. Prezydentem zostałem w poniedziałek. Nie wiem zatem skąd tutaj zarzuty o to, że od ponad dwóch tygodni nic się nie dzieje... Ja mimo wszystko proponuję publikować informacje z całego tygodnia w poniedziałek / wtorek tygodnia następującego. Dzięki temu w przypadku jakichś wydarzeń niedzielnych będziemy mogli i o nich wspomnieć. RE: Tygodnik Bialeński - wątek roboczy - Ronon Dex - 20-02-2022 (20-02-2022 16:26)Iwan Pietrow napisał(a): Oczywiście, że kontynuujemy. Prezydentem zostałem w poniedziałek. Nie wiem zatem skąd tutaj zarzuty o to, że od ponad dwóch tygodni nic się nie dzieje...Do Ciebie tylko te z wczoraj/dzisiaj... bo dotychczasowe uzgodnienia były takie, że nowy numer wychodzi w niedzielę i to raczej przed południem, a więc zgłoszenia wydarzeń były wstawiane w sobotę wieczorem lub w niedzielny poranek. RE: Tygodnik Bialeński - wątek roboczy - Iwan Pietrow - 20-02-2022 Wrzucajmy te posty w poniedziałki / wtorki, w zależności od tego, jak będziesz miał czas. |