![]() |
|
Tygodnik Bialeński - wątek roboczy - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/noweforum) +-- Dział: Życie w Bialenii (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/noweforum/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/noweforum/forumdisplay.php?fid=4) +--- Wątek: Tygodnik Bialeński - wątek roboczy (/showthread.php?tid=2936) |
RE: Tygodnik Bialeński - wątek roboczy - Ametyst Faradobus - 06-03-2022 (06-03-2022 17:14)Andrzej Płatonowicz Ordyński napisał(a): Na przykład, deklarowałem, że będę robił te raporty. Prezydent odrzucił propozycję, ale sam i tak ich nie sporządza. @"Iwan Pietrow" weź sporządzaj albo powiedz Andrzejowi, aby on to robił. RE: Tygodnik Bialeński - wątek roboczy - Iwan Pietrow - 06-03-2022 > Na przykład, deklarowałem, że będę robił te raporty. Prezydent odrzucił propozycję, ale sam i tak ich nie sporządza. Na ile się orientuję, to ustalaliśmy, że będziemy się asekurować. Nie mówiłem Ci przecież, że masz nie sporządzać raportów. @Edit: Andrzeju, mamy ze sobą stały kontakt poza forum. Najlepiej będzie się tam komunikować w sprawie raportów i na bieżąco ustalać, kto je będzie sporządzać. RE: Tygodnik Bialeński - wątek roboczy - Iwan Pietrow - 12-03-2022 Aktywność Prezydenta do jutrzejszego wpisu: Prezydent: 1. Prezydent Republiki Bialeńskiej podpisał przyjętą przez Zgromadzenie Narodowe ustawę o utworzeniu regionu autonomicznego Aharii oraz ustawę o Rzeszy Bialeńskiej 2. Ambasada Księstwa Sarmacji opublikowała informację o realnej śmierci jednego z obywateli tego państwa - Heinricha von Wattzaua. Prezydent Republiki Bialeńskiej złożył Sarmatom kondolencje. Co z innymi aktywnościami? Mam coś przygotować? RE: Tygodnik Bialeński - wątek roboczy - Ametyst Faradobus - 12-03-2022 Co się tyczy Rzeszy Bialeńskiej to można by powiedzieć, że быс̑ тишина велика, ale jednak: Sejm Rzeszy W związku z przyjęciem przez Zgromadzenie Narodowe nowej ustawy o Rzeszy Bialeńskiej Lew Wolnogradu rozpoczął prace nad spisaniem statutu samorządu RE: Tygodnik Bialeński - wątek roboczy - Karol Medycejski - 12-03-2022 ZN: 1. Zgromadzenie Narodowe debatuje nad zmianami w ustawie o swobodzie gospodarczej. 2. Bialeński parlament zagłosował przeciw odrzuceniu weta Prezydenta do ustawy o gwardiach jednostek administracyjnych. Pozostałe dwie ustawy (o Rzeszy i Aharii zostały ujęte w części dotyczącej działań Prezydenta). RE: Tygodnik Bialeński - wątek roboczy - Andrzej Płatonowicz Ordyński - 12-03-2022 Aharia: - Trwa dyskusja na temat organizacji nowego samorządu. - W ramach opisywania historii przedinternetowej Aharii przedstawiono historię XIX-wiecznego reformatorskiego ruchu religijnego Alqiama. RE: Tygodnik Bialeński - wątek roboczy - Ronon Dex - 13-03-2022 Wydano... na razie jako ilonkę Aharii wstawiłem to tymczasowe z dyskusji o syumbolice, jeszcze prowadzonej w DB. PS. Przy okazji biuletyn ustaw na stronie został zaaktualizowany, a opis DB w Encyklopedii został przenisiony z działu "Podział administracyjny" do działu "Historia" z komentarzem informującym o tym w jakim czasie istniał w RB ten region. RE: Tygodnik Bialeński - wątek roboczy - Iwan Pietrow - 13-03-2022 Dzięki. Mam pytanie - czy ten Tygodnik jest publikowany w innych miejscach poza naszą stroną, np. Facebook, ambasady w innych v-państwach? RE: Tygodnik Bialeński - wątek roboczy - Ronon Dex - 13-03-2022 (13-03-2022 09:45)Iwan Pietrow napisał(a): Mam pytanie - czy ten Tygodnik jest publikowany w innych miejscach poza naszą stroną, np. Facebook, ambasady w innych v-państwach?Nie wiem, ja tylko administruję stroną i ją prowadzę... czy i gdzie jest linkowana przez naszych przedstawicieli zagranicznych to już nie mam takiej wiedzy. Nie wiem też czy i kto prowadzi coś bialeńskiego na FB. RE: Tygodnik Bialeński - wątek roboczy - Ametyst Faradobus - 13-03-2022 Na Facebooka staram się wrzucać regularnie (ostatnio zapomniałem, wybaczcie - taki okres). W przypadku ambasad problemem jest małe obsadzenie, ale muszę wymyślić jakiś system wrzucania tego na bieżąco. |