Forum Republiki Bialeńskiej
Wieści z zagranicy - Wersja do druku

+- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/noweforum)
+-- Dział: Życie w Bialenii (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/noweforum/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/noweforum/forumdisplay.php?fid=4)
+---- Dział: Wieści z zagranicy (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/noweforum/forumdisplay.php?fid=104)
+---- Wątek: Wieści z zagranicy (/showthread.php?tid=13)

RE: Wieści z zagranicy - m².r - 11-06-2020

Obawiam się, że po ponad półrocznej interpretacji najróżniejszych wypowiedzi dzisiejszej strony postsuderlandzkiej, w odpowiedzi na słowo pisane w języku polskim przez najróżniejszych włodarzy Królestwa Dreamlandu, to ja zadaję sobie dzisiaj to pytanie.

Jednak pragnę zapewnić stronę postsuderlandzką, że istotnie, niezmiennie Я не розмовляю українською.

RE: Wieści z zagranicy - Ferdynand Dugosz - 12-06-2020

>to ja zadaję sobie dzisiaj to pytanie.

Czy pierdolnął ciebie piorun?

RE: Wieści z zagranicy - m².r - 12-06-2020

[Obrazek: EA42mJJXYAEzxWF_(2).jpg]
>Jeżeli kiedykolwiek doszło do jakichś bezpośrednich starć w ramach konfliktu dreamlandzko-suderlandzkiego, to tylko na bialeńskim forum. 

Wgl. Sugerowanie, że "konflikt" dreamlandzko-suderlandzki był czymś więcej niż rzucaniem przez nas raz na jakiś czas kamieniem w klatkę, żeby obserwować soczysty bul dupska, owocujący takimi perełkami jak zadziwiająco prorocze artykuły nienawiści, - http://suderland.ct8.pl/showthread.php?tid=3759&highlight=Dreamland (niestety najlepsze zniknęły już ze strony - szkoda), ogólny zgrzyt zębów i zasadzanie się na nas XD. To była (jest?) całkiem emocjonująca zabawa, taki Karbiakowy erzac naszych czasów, zwłaszcza, że autorzy dość otwarcie chwalą się, że dziećmi nie są - no i humor się od razu poprawia.

> Zapierdalaj do samej Bialenii, by chronić swojego kochasia od krytyki, a potem daj jako przykład bulu dupska wątek, gdzie spinacze dupska robią sobie z ciebie jaja.
> Mów, że dla ciebie to tylko prowokowanie a w ogóle to bekę mieliście i śmialiście się z czyjegoś "bulu dupska".

>Zapierdalaj
Po pierwsze, to na osi czasu to Ty tutaj "zapierdoliłeś", żeby odwalać kryndżuwę, bo nikt specjalnie nie kwapił się żeby wbić na Wasze darmowe forum u Żyda, na którym kisiliście się we własnym sosie 24/7.
>by chronić swojego kochasia
Masz na myśli Dmowskiego? XD
>gdzie spinacze dupska robią sobie z ciebie jaja.
No jest to mocno cringeworthy, może nie aż tak cringeworthy jak Twój artykuł zrównujący Dmowskiego z Czechem, ale ten styl "robienia sobie ze mnie jaj" wyraźnie świadczy o ostrym bulu dupska.
>Mów, że dla ciebie to tylko prowokowanie a w ogóle to bekę mieliście i śmialiście się z czyjegoś "bulu dupska".
No nie przypominam sobie, żebym kiedyś wziął Suderland na serio, generalnie kręciłem beczkę, coś jeszcze wytłumaczyć?

Ja tu jestem, ponieważ na forum Bialenii mieści się nasze stowarzyszenie, za co jestem im wdzięczny. Jeśli ciebie to martwi, to planujemy za jakiś czas wrócić na jakieś darmowe forum u Żyda. Jak dla ciebie poważne jest pisanie "hehehehehe bo my sie nie wkurzamy tylko tak se zartujemy zeby was wkurzyc bo mamy z was beke a w ogole to smieszny ten wasz bul dupska", to zastanawia mnie, jak ty zdobyłeś tak wysokie stanowisko w jakimkolwiek kraju. Odzywka godna gimbusiarskiego starcia na boisku, zaraz przed "no chyba ty" i zaraz po "twoja stara". Opinia Dreamlandu zwisa nam odkąd ten kraj udowodnił, że ma mentalność 5latka próbującego zaklinać rzeczywistość. Wyjątkowo zboczonego 5latka, patrząc na ostatnie treści.

No to jest już problem kauzalności, tu jest Wasze stowarzyszenie, bo się zwinęliście ze swojego forum i zamknęliście podwoje, a powód, dla którego zwinęliście się ze swojego forum i zamknęliście podwoje opisałem w poście powyżej.

Ale żeby nie było, Ferdziu, super że z nami jesteś. Twórz dalej stowarzyszenia, pisz posty chłopie! Masz fajną stylówkę retarda i tego nie zmieniaj.

RE: Wieści z zagranicy - Karl von Schwarzengrau - 12-06-2020

Artykuł porównujący Dmowskiego z Fierlingerem był autorstwa Norberta Byfyja, a nie Dugosza. Wasza Królewska Mość to poza pierdolnięciem przez piorun chyba doznała jeszcze udaru?

RE: Wieści z zagranicy - Joahim-von-R - 12-06-2020

>Wasza Królewska Mość to poza pierdolnięciem przez piorun chyba doznała jeszcze udaru?

Być może. Niczego nie można wykluczać.

Cóż, po raz kolejny* z przykrością przyznam, że w zasadzie nigdy nie chciało mi się czytać do końca tego co tam piszecie, autora też jakoś specjalnie nie zapamiętywałem, bo każdy pisał mniej-więcej to samo i tak samo, szansa na szczęśliwy traf jeden do trzech (być może dwóch do trzech). Ale nie martwcie się niepowodzeniami chłopaki, piszcie dalej, tak żeby nam w pięty poszło.
Poza tym, nie, niezbyt pierdolnięty piorunem ani z udarem, trochę jednak zawiedziony tymi igraszkami, nie żebym się spodziewał czegoś szczególnego po gościu raz-po-raz starającym się wejść w buty groźnego-Ducze-faszola, które nań zwyczajnie nie pasują. To miała być epicka walka Stalin vs. Hitler. Chruszczow vs. Nixon. Gołota vs. Szpilka. W zasadzie to jest trochę jak Gołota vs. Szpilka.