![]() |
|
Kiosk z wolną prasą przy Placu Zielonym - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/noweforum) +-- Dział: Życie w Bialenii (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/noweforum/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/noweforum/forumdisplay.php?fid=4) +--- Wątek: Kiosk z wolną prasą przy Placu Zielonym (/showthread.php?tid=1509) |
RE: Kiosk z wolną prasą przy Placu Zielonym - Guedes de Lima - 27-04-2020 Ukazał się numer 177 Przeglądu Politycznego. RE: Kiosk z wolną prasą przy Placu Zielonym - Andrzej Płatonowicz Ordyński - 27-04-2020 Bardzo ciekawe pismo. Przegląd Polityczny to cenna inicjatywa, bo mi osobiście niezbyt chce się przeglądać regularnie sarmackie forum, a dzięki PP wiem mniej więcej co się dzieje, jak się zachód plącze w pętach kapitału i jak do ruiny zbliża się pomału.
RE: Kiosk z wolną prasą przy Placu Zielonym - Guedes de Lima - 27-04-2020 Dzieje się o wiele więcej ale przy takiej częstotliwości wydawać poszczególne numery składające się z więcej niż 3 stron to byłoby z mojej strony samobójstwo. A'propos bardzo chętnie nawiążę współpracę z kimś chętnym współtworzyć gazetę. Szukam redaktorów, mam miejsce na reklamę w gazecie, także projekt rozwojowy.
RE: Kiosk z wolną prasą przy Placu Zielonym - Andrzej Płatonowicz Ordyński - 27-04-2020 W sumie mógłbym się skusić na zostanie korespondentem z Bialenii, jeśli krótkimi tekstami też byłby Ekscelencja zainteresowany. Jak często miałbym przysyłać skrót informacji z Bialenii? RE: Kiosk z wolną prasą przy Placu Zielonym - Guedes de Lima - 27-04-2020 No nawet raz w tygodniu to już byłoby fajnie, bo co tu dużo ukrywać. Nie wszystkich tematów się podejmę ze względu na brak znajomości i specyfiki Bialenii. A nie chcę na łamach Przeglądu wywołać niechcący jakiś skandal międzynarodowy, hehe.
RE: Kiosk z wolną prasą przy Placu Zielonym - Andrzej Płatonowicz Ordyński - 27-04-2020 No to w weekend napiszę relację z pochodu, na który oczywiście Pana Redaktora zapraszam.
RE: Kiosk z wolną prasą przy Placu Zielonym - Guedes de Lima - 27-04-2020 Bardzo dziękuję, będę! Oczywiście, jeżeli posiada Pan konto na terytorium Księstwa to % z zysku za numer będzie wpływał. Niestety nie wierzę w wirtualny kantor i wymianę waluty więc póki co tylko w ten sposób mogę się podzielić.
RE: Kiosk z wolną prasą przy Placu Zielonym - Andrzej Płatonowicz Ordyński - 27-04-2020 Konto posiadam od prawie dziesięciu lat, AD718, ale chyba niezbyt miałbym co z tymi pieniędzmi robić. Chyba, że założymy Towarzystwo Przyjaźni Sarmacko-Bialeńskiej, ale na to chyba jeszcze za wcześnie.
RE: Kiosk z wolną prasą przy Placu Zielonym - Guedes de Lima - 27-04-2020 Pieniądze proszę szanować. Wkrótce startuję z fundacją, której celem będzie wspieranie start-upów. Mam nadzieję, że będzie sowicie dotowana przez tych, którym na libertach nie zależy, a zgromadzony kapitał prędzej czy później trafi do kogoś potrzebującego. RE: Kiosk z wolną prasą przy Placu Zielonym - Guedes de Lima - 30-04-2020 Ukazał się numer 178 Przeglądu Politycznego, a w nim m.in. artykuł autorstwa Andrzeja Swarzewskiego. |