![]() |
|
Wielkie cytaty z życia wzięte - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/noweforum) +-- Dział: Życie w Bialenii (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/noweforum/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/noweforum/forumdisplay.php?fid=4) +--- Wątek: Wielkie cytaty z życia wzięte (/showthread.php?tid=620) |
RE: Wielkie cytaty z życia wzięte - Ametyst Faradobus - 22-11-2020 Dorośniecie jeszcze kilka lat i Wam się znudzi taka nawalanka w samych siebie. Tak toksycznej społeczności jak Białenia, która średnio raz na miesiąc ma kryzys, a ludzie rzucają obywatelstwami to ja nie widziałem. Andrzej Fryderyk RE: Wielkie cytaty z życia wzięte - Joahim-von-R - 22-11-2020 A skąd to? RE: Wielkie cytaty z życia wzięte - Ametyst Faradobus - 23-11-2020 A z takiej gunwoburzy jak Biełania wychodziła z S**macji. Polecam. RE: Wielkie cytaty z życia wzięte - Andrzej Płatonowicz Ordyński - 16-12-2021 Sprzeciwiamy się także polityce stosowanej przez wiele państw na zasadzie "przetrwanie jest najważniejsze, nie ważne jakim kosztem", faktem jest, że Polin nie jest w najlepszej kondycji, ale to nie powód, aby opuszczać gardę, ponieważ w każdym momencie może się ta sytuacja zmieniać, a Ci którzy nie mieli wystarczająco siły okazali się słabymi, dlatego ludzie nie postanowili przyjść do nich, a przyszli do prawdziwych mocarstw. - Baba Wanga, Przepowiednie dla mikroświata. RE: Wielkie cytaty z życia wzięte - Tymoteusz Dostojewski - 16-12-2021 W ogóle Baba Wanga ma fajne i znaczące przepowiednie dla świata. Może też jej przepowiednie coś znaczą dla mikroświata RE: Wielkie cytaty z życia wzięte - Andrzej Płatonowicz Ordyński - 16-12-2021 Na pewno bardzo ciekawa postać, ale czytałem o różnych kontrowersjach dotyczących jej rzeczywistej skuteczności. RE: Wielkie cytaty z życia wzięte - Ametyst Faradobus - 16-12-2021 Mój znajomy nocował kiedyś na Kamczatce u alkoholika, który był wielkim fanem Baby Wangi. Oglądanie jej i picie wódki albo spirytusu były sensem jego życia. RE: Wielkie cytaty z życia wzięte - Andrzej Płatonowicz Ordyński - 16-12-2021 Z brodryjskiego forum: "Dziś oczywiste wydaje się, że zarówno Grutin jak i Aleksandra Dostojewska współpracują. Nie dziwi to nikogo, chociaż jeden jest najszczerszym zwolennikiem republiki (w jego wydaniu, czyli dyktatury klonów), a druga – monarchii (w jej wydaniu, dyktatury flejmu). Ten kto pamięta wyczyny Kitlera i de la Łatki sam zdziwi się tym, jak niestabilni są w porównaniu do wyżej wymienionych". Jan Lubomirski-Dostojewski, 2015. RE: Wielkie cytaty z życia wzięte - Tymoteusz Dostojewski - 17-12-2021 Mądry cytat. RE: Wielkie cytaty z życia wzięte - Andrzej Płatonowicz Ordyński - 22-11-2022 Cytat:Pewnie sobie uświadamiasz, że za dużo siedzisz przed komputerem i przez to nie możesz znaleźć sobie mądrej dziewczyny.@'Hewret z Gerwenu' o tragizmie wieczornych myśli Andrzeja Płatonowicza Ordyńskiego. Cytat:Hey! Jestem prezydentem 3 największej mikronacji w Polsce. Pokazać ci jak działa swarzyzm? @'Feliks Spirkin' o tragizmie wieczornych myśli Andrzeja Płatonowicza Ordyńskiego. Przekopiowane ze wzmiankowanego w pierwszym poście wątku. Już nie pamiętam co to były za tragiczne myśli. |