Forum Republiki Bialeńskiej
Rajd Scholandii 1922 - Wersja do druku

+- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/noweforum)
+-- Dział: Życie w Bialenii (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/noweforum/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/noweforum/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Wątek: Rajd Scholandii 1922 (/showthread.php?tid=3325)

Strony: 1 2 3 4

RE: Rajd Scholandii 1922 - Andrzej Płatonowicz Ordyński - 23-09-2022

(23-09-2022 16:36)Akrypa Ali Shariati napisał(a): to jak czepianie się Ronona, że odliczał wojskowe jednostki w nowych a nie zbiorczo w 3-4 postach.
I takie głosy się pojawiały, najgłośniej krytykowała to Alija.

RE: Rajd Scholandii 1922 - Akrypa Ali Shariati - 23-09-2022

To i ja radzę gościowi z Scholandii nie przejmować się i dalej reklamować się w Bialenii.

RE: Rajd Scholandii 1922 - Andrzej Płatonowicz Ordyński - 23-09-2022

(23-09-2022 16:39)Akrypa Ali Shariati napisał(a): To i ja radzę gościowi z Scholandii nie przejmować się i dalej reklamować się w Bialenii.
Gość przybywa do nas z Edelweissu i Austro-Węgier (i chyba Leocji też?), a rajd odbywa się w różnych miejscach, tym razem akurat padło na Scholandię.

RE: Rajd Scholandii 1922 - Heinz-Werner Grüner - 24-09-2022

(23-09-2022 16:36)Akrypa Ali Shariati napisał(a): A tam fajna rzecz, każdy nowy kadr spoczko. Dla mnie czepianie się tego jako spamu to jak czepianie się Ronona, że odliczał wojskowe jednostki w nowych a nie zbiorczo w 3-4 postach.
Bym nawet dołączyła do rajdu ale pewnie już za późno. Może w kolejnej edycji.

Co prawda nie jest to tak łatwe i szybkie jak "kopiuj-wklej", ale zapraszam do zabawy! Kolejna szansa już za miesiąc - tym razem pojedziemy w Edelweiss i Slawonii.

(23-09-2022 16:39)Akrypa Ali Shariati napisał(a): To i ja radzę gościowi z Scholandii nie przejmować się i dalej reklamować się w Bialenii.
Jeszcze Scholandczykiem mnie nikt nie nazywał. Smile
Oficjalnie jestem Edlem (reprezentuje Edelweiss), przez wgląd na rajdy i JCKM Franza Leopolda zostawiłem sobie obywatelstwo Austro-Wegier, a dzięki uprzejmości Leotów i Teutończyków zostałem honorowym obywatelem tych państw, co akurat nie wiąże się z niczym innym jak tylko z formą grzecznościową.

Zatem śmiało mogę napisać, że mam takie 1,5 obywatelstwa. Wink

RE: Rajd Scholandii 1922 - Akrypa Ali Shariati - 24-09-2022

>Jeszcze Scholandczykiem mnie nikt nie nazywał

Nie ważne skąd pochodzisz jesteś Scholandczykiem.

>Kolejna szansa już za miesiąc - tym razem pojedziemy w Edelweiss i Slawonii.

Zostaje zapamiętać.

RE: Rajd Scholandii 1922 - Andrzej Płatonowicz Ordyński - 24-09-2022

(24-09-2022 13:38)Akrypa Ali Shariati napisał(a): Zostaje zapamiętać
Myślę, że przypomnienie się pojawi i to nie jedno, towarzyszko Imamko. Wink

(24-09-2022 13:56)Andrzej Płatonowicz Ordyński napisał(a):
(24-09-2022 13:38)Akrypa Ali Shariati napisał(a): Zostaje zapamiętać
Myślę, że przypomnienie się pojawi i to nie jedno, towarzyszko Imamko. Wink

Niekoniecznie w Bialenii. Szanuję wolę krajów, gdzie mnie nie chcą. Smile

RE: Rajd Scholandii 1922 - Andrzej Płatonowicz Ordyński - 24-09-2022

Widzę, że Ekscelencja wczuwa się w klimat i strzela tradycyjnego bialeńskiego focha, a zupełnie niepotrzebnie. Wink Iwan wprawdzie jest Imperatorem Brodrii, Ojcem Etnosów Nordackich i Wyjątkowym Prezydentem Bialenii, ale Ekscelencji nie wyrzucił, tylko wyraził swoją opinię do czego ma prawo, jak każdy. Akrypa jak widać chce powiadomień. Po co się obrażać? Wink (Tak, wiem, kto to mówi Big Grin ).

(24-09-2022 19:44)Andrzej Płatonowicz Ordyński napisał(a): Widzę, że Ekscelencja wczuwa się w klimat i strzela tradycyjnego bialeńskiego focha, a zupełnie niepotrzebnie. Wink Iwan wprawdzie jest Imperatorem Brodrii, Ojcem Etnosów Nordackich i Wyjątkowym Prezydentem Bialenii, ale Ekscelencji nie wyrzucił, tylko wyraził swoją opinię do czego ma prawo, jak każdy. Akrypa jak widać chce powiadomień. Po co się obrażać? Wink (Tak, wiem, kto to mówi Big Grin ).

Ja nie mam problemu z "fochowaniem". Za stary na to jestem, ale rozumiem też, że moje posty mogą kogoś irytować. Mimo wszystko, nie będę przecież nalegał na łaskawe traktowanie, sami przecież, o ile pamięć mnie nie myli, odznaczyliście mnie jako naród, sześcioma medalami, także znacie mnie doskonale.

RE: Rajd Scholandii 1922 - Heinz-Werner Grüner - 25-09-2022

To już prawie na koniec. Smile

Nieoficjalna klasyfikacja po SOS9

[Obrazek: 99886723298755813.png]