Forum Republiki Bialeńskiej
Aktualna lista obywateli - Wersja do druku

+- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/noweforum)
+-- Dział: Życie w Bialenii (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/noweforum/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Dział: Pałac Prezydencki (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/noweforum/forumdisplay.php?fid=8)
+--- Wątek: Aktualna lista obywateli (/showthread.php?tid=78)

Strony: 1 2 3 4 5 6

RE: Aktualna lista obywateli - Iwan Pietrow - 24-09-2022

I N F O R M A C J A
BIURA PREZYDENTA REPUBLIKI BIALEŃSKIEJ

W sprawie aktualizacji listy obywateli Republiki Bialeńskiej

Prezydent Republiki Bialeńskiej dokonał aktualizacji listy obywateli Republiki Bialeńskiej. Niniejszym stwierdza się, że Akrypa Ali Shariati została przeniesiona do kategorii Obywateli Aktywnych w związku z oświadczeniem o powrocie do aktywności złożonym w publicznym dziale na forum.

Wolnograd, Pałac Prezydencki
24 września 2022 r.

RE: Aktualna lista obywateli - Joahim-von-R - 24-09-2022

A mógłbym przy okazji prosić o skończenie procedury rzutu obkiem? Bo już drugi miesiąc się to ciągnie, i mnie jeszcze po sondach chcieli ciągać za nie podanie że obka Bialenii mam.

RE: Aktualna lista obywateli - Andrzej Płatonowicz Ordyński - 25-09-2022

A nie chcesz jednak z nami zostać? Powody rzutu chyba ustały, bo zbrodniczy reżym już nie jest taki zbrodniczy, a po reformach ustrojowych planowany jest powrót do stanu zwykłego.

RE: Aktualna lista obywateli - Joahim-von-R - 25-09-2022

Hmmm... Przemyślę. To możecie chwilowo zawiesić procedurę? Postaram się namyślić do szeroko pojętego wieczora.

RE: Aktualna lista obywateli - Iwan Pietrow - 25-09-2022

Zawiesić... Ha! Ja jej nawet nie zacząłem!

RE: Aktualna lista obywateli - Joahim-von-R - 25-09-2022

(25-09-2022 13:04)Iwan Pietrow napisał(a): Zawiesić... Ha! Ja jej nawet nie zacząłem!

Prawdziwy urząd! Bez żadnej zbędnej zwłoki! A jak wiemy "bez zbędnej zwłoki" znaczy "po pierwszym ponagleniu"!

Wniusk wycofuję. Jednak się jeszcze pobawię w Bialenię.

RE: Aktualna lista obywateli - Iwan Pietrow - 26-09-2022

Cieszymy się z tej decyzji!

A propos obywatelstwa… Andrzeju, skoro skutecznie przekonałeś Joahima do powrotu to teraz kolej na Ciebie. Smile

RE: Aktualna lista obywateli - Andrzej Płatonowicz Ordyński - 26-09-2022

Czy nie będę przeszkadzał? Planowałem ubieganie się o obywatelstwo po zakończeniu reformy ustrojowej i wyborach prezydenckich po stanie wyjątkowym. Nie chciałbym Zielonym Bialeńczykom wchodzić w paradę, bo ja już swoje pięć minut miałem.

RE: Aktualna lista obywateli - Iwan Pietrow - 26-09-2022

Moją opinię w tym zakresie znasz. Ja jestem za tym, abyś już teraz powrócił do grupy obywateli. Reforma naszego państwa to rzecz kluczowa, więc głos każdego jest w tym zakresie bardzo potrzebny. W końcu Bialenia nie jest państwem jednej partii.

RE: Aktualna lista obywateli - Ametyst Faradobus - 14-10-2022

Chciałbym przenieść do grupy obywateli nieaktywnych wszystkie osoby, które nie brały udziału w ostatniej elekcji prezydenckiej. Byliby to:

Marek BAJTUŚ
Hewret Z GERWENU
Thomas VON LISENDORFF
Aleksander NOVAK

Pozostawiłem na liście Karola, bo mam od niego informację o chęci powrotu do aktywności i o realowych przyczynach obecnej mniejszej aktywności.

Ten krok ma na celu tylko i wyłącznie uporządkowanie statystyk tak, aby odzwierciedlały one rzeczywisty stan rzeczy. Oczywiście jeśli ktoś spośród wymienionych deklaruje gotowość do aktywnego życia w Bialenii nie będę go przenosić, a osoby przeniesiony do grupy nieaktywnej w każdej chwili będą mogły złożyć deklarację o powrocie do grupy aktywnej.