![]() |
|
Informacja o zmianie forum Federacji Nordackiej - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/noweforum) +-- Dział: Życie w Bialenii (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/noweforum/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/noweforum/forumdisplay.php?fid=4) +--- Wątek: Informacja o zmianie forum Federacji Nordackiej (/showthread.php?tid=1283) Strony:
1
2
|
Informacja o zmianie forum Federacji Nordackiej - AleksanderNovak - 27-01-2020 Informuję (bo Reżim Administratorski z Federacji Nordackiej który włada forum zapewne tego nie zrobi) o zmianie forum Federacji Nordackiej pod tym adresem - http://forum.fnor.ct8.pl/index.php Dlaczego RA go zmieniło? NIE WIEM. Nie skonsultowali się o tym z nikim, nawet z obywatelami Federacji Nordackiej. BA!! nawet nie pojawiła się informacja o zmianie na starym adresie... WRÓCI poinformowało DOPIERO po tym gdy sam się o to zapytałem... Aha i RA ma fajnych ludzi... ![]() Bardzo mili Panowie z RA... NIE POLECAM RE: Informacja o zmianie forum Federacji Nordackiej - Adam Aleksander II - 27-01-2020 Czemu ktokolwiek ma być miły dla człowieka, który jest całkowicie pozbawiony kultury osobistej? RE: Informacja o zmianie forum Federacji Nordackiej - AleksanderNovak - 27-01-2020 OO! O wilku mowa... Przypominam Panu że JESTEM Obywatelem Federacji Nordackiej. A takie zachowanie pańskich chłoptasi jest gorzej niż NAGANNE RE: Informacja o zmianie forum Federacji Nordackiej - Adam Aleksander II - 27-01-2020 Rozumiem, że raz wyzywasz mnie od kurew i rzucasz chujami, a sekundę potem jesteśmy na "Pan"? Śmieszne. O moim zachowaniu, czy zachowaniu kogoś innego może mówić osoba, które nie wyzywa wszystkiego i każdego i zachowuje się przyzwoicie. RE: Informacja o zmianie forum Federacji Nordackiej - AleksanderNovak - 27-01-2020 Bo Pan jest kur*om i chu*em i nie zmienię zdania. A poza tym... To już jest śmieszne co Pan WRÓĆ Ty mówisz. Złożyłem skargę na RA. Nie zamierzam dłużej patrzeć na tą bez myślną bandę... RE: Informacja o zmianie forum Federacji Nordackiej - Andrzej Płatonowicz Ordyński - 27-01-2020 Abstrahując od powyższej wymiany uprzejmości, brak informacji może razić. Tak samo ostatnio w Dreamlandzie Staszka rozjuszyło, że JKM Maciej nie zakomunikował, że startuje na króla RON-u. A Aluś mu na to, że przecież wszyscy wiedzieli. Otóż nie, Panowie, discord, ani inne prywatne rozmowy to nie miejsca publiczne sensu stricte (nawet jeśli ktoś sobie go wpisze w system prawny, jak swego czasu Sarmacja IRC). Pewne informacje wypada, a niektóre po prostu trzeba umieszczać na forum/stronie. RE: Informacja o zmianie forum Federacji Nordackiej - Joahim-von-R - 27-01-2020 A reszta prowincji się pojawi, czy każdy widzi tylko jedną? RE: Informacja o zmianie forum Federacji Nordackiej - AleksanderNovak - 27-01-2020 Tak Joahim. Pojawi się z biegiem czasu... Jak tylko RA się będzie chciało. Zajżyj na priv w Sarmacji RE: Informacja o zmianie forum Federacji Nordackiej - m².r - 27-01-2020 >Staszka rozjuszyło... Staszek jest zwykłym pasożytem, który lubi sobie pojątrzyć, bo na nic innego go nie stać. "Obecny obywatel Dreamlandu", "obecny wicekról Scholandii" oraz "obecny wicemarszałek PK", mógłby samemu wrzucić niusa A czy wszyscy wiedzieli? Ci którzy chcieli wiedzieć, wiedzieli. Dreamland to nie jest tylko forum, a również kanał Discord i (przede wszystkim!) prywatne rozmowy. Ostatnio przy remoncie forum, wyszło ponad 20 000 wiadomości prywatnych w bazie danych, czyli jakby 1/3 wszystkich postów w KD.![]() Ad rem: Niestety Staszek nie pochwalił się swoją "obecnie dreamlandzkością" na łamach naszego forum, ale i wszyscy o niej jakby wiedzą, bo nie wszystko trzeba wytłuszczać czarno na białym. RE: Informacja o zmianie forum Federacji Nordackiej - Andrzej Płatonowicz Ordyński - 27-01-2020 O, i tutaj chyba jest jedna z cech wyróżniających Bialenię od Dreamlandu, u nas wszystko dzieje się na forum, tylko naprawdę ekstraordynaryjne sprawy są załatwiane w węższym gronie (często też na forum, ale w dziale obywatelskim). Wszyscy wiedzą co się dzieje, każdy może na bieżąco komentować, a nie tylko oceniać efekty co kilka miesięcy. Społeczeństwo otwarte par excellence. Żeby nie było nieporozumień, nie twierdzę, że model bialeński jest jedynym słusznym. Jednak z pewnością jest cechą nas wyróżniającą. A co do Staszka, mogę skomentować tylko tradycyjnym "XD". |