Forum Republiki Bialeńskiej
List kozaków poleszuckich do rektora UR - Wersja do druku

+- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/noweforum)
+-- Dział: Życie w Bialenii (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/noweforum/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/noweforum/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Wątek: List kozaków poleszuckich do rektora UR (/showthread.php?tid=1401)

List kozaków poleszuckich do rektora UR - Karol Medycejski - 03-03-2020

Cytat:Poleszuccy Kozacy do rektora rotryjskiego!

Ty, sukienkowcu, diable maślankowy, przeklętego diabła bracie i towarzyszu, samego Lucyfera sekretarzu. Jaki z ciebie do diabła rektor, jeśli nie umiesz gołą dupą dwóch zdań po polsku sklecić. Twoja szkółka niedzielna zjada czarcie gówno. Nie będziesz ty, suki ty synu, synami nauki pomiatać, plwać będziemy na ciebie, kurwa twoja mać. Pchlarzu ty karmazynowy, kołodzieju maślankowy, kołtunie anaukowy, podszywańcu prawniczkowy i błaźnie dla wszystkiego, co na ziemi i pod ziemią, szatańskiego węża potomku i chuju złamany. Świński ty ryju, kobyli zadzie, psie rzeźnika, niechrzczony łbie, kurwa twoja mać.
O tak ci Kozacy poleszuccy odpowiadają, plugawcze. Nie będziesz ty nawet naszych świń wypasać. Teraz kończymy, daty nie znamy, bo kalendarza nie mamy, miesiąc na niebie, a rok w księgach zapisany, a dzień u nas taki jak i u was, za co możecie nas w dupę pocałować!

Podpisali: 

Ataman Koszowy Iwan Jebow ze wszystkimi Poleszukami

RE: List kozaków poleszuckich do rektora UR - Pius Maria Medycejski - 03-03-2020

Ty to Karol zawsze coś miałeś z garem. Nie wiem co - czy chochla dudni czy durszlak, ale zawsze coś dzwoni - i dźwięk wychodzi... dzbankowaty.

RE: List kozaków poleszuckich do rektora UR - Karol Medycejski - 03-03-2020

Słabo to raczej świadczy o moim v-ojcu Wink

Tak nieco w myśl tego słynnego dowcipu:

Mówi syn do ojca: - Twój ojciec to był chyba głupi.
- No chyba twój.

No ale tylko się cieszyć - kontynuujcie towarzysze ten kurs, dobrze się to czyta, a dobra inba nie jest zła!

RE: List kozaków poleszuckich do rektora UR - Pius Maria Medycejski - 03-03-2020

Między dobrą inbą, a nutką skurwysyństwa jest różnica, której niestety, jako prawnik z krwi i kości, nie wyczuwasz.

Ależ skąd! Wydawało mi się, że dość jasno zasugerowałem, że Czaruś jest zwykłym chamem i skurwysynem. Ale ok, dla Rotryjczyków na przyszłość będę pisał, że czarne jest czarne, by uniknąć takich nieporozumień Smile

Na pewno nie umniejsza Twemu debilizmowi i nieśmieszności. Niestety u większości nadętych mieszkańców Warszafki słoma wychodzi z butów, a z dupy wodorosty.

RE: List kozaków poleszuckich do rektora UR - Ametyst Faradobus - 03-03-2020

Nie to co u nas w Krakowie.

Cytat:Na pewno nie umniejsza Twemu debilizmowi i nieśmieszności. Niestety u większości nadętych mieszkańców Warszafki słoma wychodzi z butów, a z dupy wodorosty.

No proszę, już nawet z Michałem Aniołem mówicie tak samo! Ale proszę, trochę reglamentujcie te pochlebstwa, bo jeszcze sobie coś pomyślę... Wink

RE: List kozaków poleszuckich do rektora UR - ʿĀlija zawdżat Akrypa - 03-03-2020

> Ty to Karol zawsze coś miałeś z garem.

Niestety, ale muszę zdementować tą plotkę. Tow. Medycejski nigdy nie był członkiem GAR ani nie walczył w jej szeregach.

> Niestety u większości nadętych mieszkańców Warszafki

To jest gdzieś w Anatolii?

RE: List kozaków poleszuckich do rektora UR - Andrzej Płatonowicz Ordyński - 04-03-2020

Najwyraźniej, chyba chłopi z RON założyli, uciekając przed pańszczyzną. Wink Nie wiem dlaczego nie nazwali tego Czikago, ale trudno, już wpisane do excela.