![]() |
|
Kalendarz Urzędniczy - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/noweforum) +-- Dział: Życie w Bialenii (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/noweforum/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Pałac Prezydencki (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/noweforum/forumdisplay.php?fid=8) +--- Wątek: Kalendarz Urzędniczy (/showthread.php?tid=1625) |
Kalendarz Urzędniczy - Akrypa Ali Shariati - 22-04-2020 ![]() Kalendarz Urzędniczy
spis osób sprawujących funkcje publiczne w Republice Bialeńskiej
Prezydent Republiki Bialeńskiej 1 marca - 1 września 2023 - @"Hewret z Gerwenu" Wiceprezydent Republiki Bialeńskiej 11 marca - 1 września 2023 - @"Ametyst Faradobus" Minister Wiedzy 11 marca - 1 września 2023 - @"Andrzej Płatonowicz Ordyński" Dowódca Sił Zbrojnych Republiki Bialeńskiej Funkcja niekadencyjna - p. o. @"Hewret z Gerwenu" Prezes Policji Krajowej 5 stycznia - 5 maja 2023 @"Iwan Pietrow" Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego Funkcja niekadencyjna - @"Ametyst Faradobus" Sekretarz Generalny Powszechnego Kongresu Ludowego Funkcja niekadencyjna - Joahim von Ribentrop (@"Joahim-von-R") Sekretarz Ludowego Komitetu Sprawiedliwości Funkcja niekadencyjna @"Karol Medycejski" Sekretarz Ludowego Komitetu Regionów Funkcja niekadencyjna - @"Akrypa Ali Shariati" Emir Bialenii funkcja niekadencyjna - @"Andrzej Płatonowicz Ordyński" Arkadag Anatolii wakat Ambasadorowie Republiki Bialeńskiej (Funkcja niekadencyjna) Cesarstwo Bizantyjskie - brak umowy Imperium Rodosyjskie - brak umowy Królestwo Dreamlandu - wakat Królestwo Paderlandu - brak umowy Królestwo Trizondalu - wakat Księstwo Sarmacji - wakat Ludowa Republika Magnifikatu - wakat Mandragorat Wandystanu - wakat Monarchia Austro-Węgierska - wakat Palatynat Leocji - @"Ronon Dex" Państwo Suderlandzkie - wakat Pustkowia Winków - brak umowy Republika Związkowa Barcji - brak umowy Rzeczpospolita Obojga Narodów - wakat Związkek Kalkilistycznych Republik Muratyckich - brak umowy Związek Winkulii i Volkianu - wakat Republika Baridas - @"Tymoteusz Piechota" Konfederacja Sclavińska - wakat Cesarstwo Teutonii - wakat RE: Kalendarz Urzędniczy - Andrzej Płatonowicz Ordyński - 22-04-2020 Skąd pomysł, że Rada Republiki jest niekadencyjna? RE: Kalendarz Urzędniczy - Akrypa Ali Shariati - 22-04-2020 A to wstydliwy błąd mi wyszedł, zaraz poprawie (tak się kończy bialenowanie w trakcie wykładu). RE: Kalendarz Urzędniczy - Ametyst Faradobus - 22-04-2020 *października, jest jeden październik w roku xD RE: Kalendarz Urzędniczy - Bajtuś - 22-04-2020 `a kiedy dostałem dymisję z Prezesa Policji Krajowej? RE: Kalendarz Urzędniczy - Akrypa Ali Shariati - 22-04-2020 Jeśli kadencja kogoś trwa 3 miesiące to po 8 miesiącach pytaniem lepszym jest nie czy zostało się złożonym lecz czy można by dostać kolejną kadencje jeśli chce się sprawować funkcje. Prawnie można wręcz powiedzieć, że był przez kilka miesięcy wakat. A kwestia powinna pojawić się tu: http://spolecznosc.bialenia.org.pl/showthread.php?tid=1624 RE: Kalendarz Urzędniczy - Akrypa Ali Shariati - 10-05-2020 Dokonano zmian, usunięto rzeczy niepotrzebne, dodano nowe i zaktualizowano inne. Jeśli ktoś widzi jakieś błędy proszę pisać. Dodatkowo zachęcam do starania się o miejsca gdzie znajduje się "wakat". RE: Kalendarz Urzędniczy - Akrypa Ali Shariati - 11-05-2020 Jako, że najbliżsi sąsiedzi z Nordaty są mi chyba wszyscy dość bliscy osobiście objęłam się zadania prowadzenia Ambasady RB w Związku Winkulii i Volkianu. Będę zajmowała się tym do czasu znalezienia się chętnego który dodatkowo podejmie się pisania takich cotygodniowych raportów. Szczerze mówiąc to uważam za tragedię rozpad Federacji. Trzymam kciuki za wszystkie aktualne narody które powstały z niej i liczę na współpracę z każdym z nich. Mam nadzieje, że w przyszłości też się pogodzą między sobą. RE: Kalendarz Urzędniczy - Ametyst Faradobus - 11-05-2020 Tak w ogóle to w MSZ jest od jakiegoś czasu wątek do spraw ambasad. RE: Kalendarz Urzędniczy - Akrypa Ali Shariati - 11-05-2020 Tak, ale tutaj staram się pisać o każdej zmianie w kalendarzu a nie chciałam rozbijać postu na dwa osobne. Ja chętnie bym nawiązała stosunki z większą ilości mikronacji. Ale tu oczywiście chęć musi być wspólna. |