Forum Republiki Bialeńskiej
[oddzielony] Rozporządzenie Prezydenta ws. powołania Prezesa Policji Krajowej - Wersja do druku

+- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/noweforum)
+-- Dział: Życie w Bialenii (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/noweforum/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/noweforum/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Wątek: [oddzielony] Rozporządzenie Prezydenta ws. powołania Prezesa Policji Krajowej (/showthread.php?tid=208)

[oddzielony] Rozporządzenie Prezydenta ws. powołania Prezesa Policji Krajowej - ʿĀlija zawdżat Akrypa - 04-05-2019

Nie mogę się doczekać tego aż tow. Akrypa będzie mnie waliła policyjną pałką!

RE: [oddzielony] Rozporządzenie Prezydenta ws. powołania Prezesa Policji Krajowej - Andrzej Płatonowicz Ordyński - 04-05-2019

Przeniosłem komentarz na Plac Zielony. Proszę nie spamować w Biuletynie, nawet jeśli celem jest dostanie pałą od tow. Akrypy.

RE: [oddzielony] Rozporządzenie Prezydenta ws. powołania Prezesa Policji Krajowej - MvP - 04-05-2019

Ale to zbożny cel!

RE: [oddzielony] Rozporządzenie Prezydenta ws. powołania Prezesa Policji Krajowej - ʿĀlija zawdżat Akrypa - 04-05-2019

> Proszę nie spamować w Biuletynie

To może ustawcie coś żeby w tym dziale postować mogli tylko uprawnieni? Nie chce mi się za każdym razem sprawdzać, czy coś na co odpowiadam znajduje się tam gdzie nie powinnam.

> Ale to zbożny cel!

Zwandny i zallaszny.

RE: [oddzielony] Rozporządzenie Prezydenta ws. powołania Prezesa Policji Krajowej - MvP - 04-05-2019

Podoba mi się twój post Polyno, zgadzam się, że powinna zostać wprowadzona taka funkcjonalność.

RE: [oddzielony] Rozporządzenie Prezydenta ws. powołania Prezesa Policji Krajowej - ʿĀlija zawdżat Akrypa - 04-05-2019

> Ale to zbożny cel!

Swoją drogą zajrzałam właśnie na scheißboksa i widzę że towarzyszka przede mną też myślała o wielkich twardych czarnych pałach.

Tow. Akrypa widzę że musi się zmierzyć w wielkimi oczekiwaniami co do niej.

Zaiste tak było towarzysko Polyno. Ciężki los teraz czeka naszą ukochaną i umiłowaną Towarzyszkę Akrypę.

RE: [oddzielony] Rozporządzenie Prezydenta ws. powołania Prezesa Policji Krajowej - Akrypa Ali Shariati - 05-05-2019

Kiedyś się było naczelną Pałowniczką.
Moja działalność w Policji RB kojarzona była właśnie z tym. Choć jeśli dobrze pamiętam to tylko Grutina spotkał ten zaszczyt. Związane to było z tym, że prawo karne pozwalało policji ukarać chłostą a z pałowaniem to na jedno wychodzi.

>Nie mogę się doczekać tego aż tow. Akrypa będzie mnie waliła policyjną pałką!

Musiała by towarzyszka być niegrzeczna i zrobić coś złego.

RE: [oddzielony] Rozporządzenie Prezydenta ws. powołania Prezesa Policji Krajowej - ʿĀlija zawdżat Akrypa - 05-05-2019

> Musiała by towarzyszka być niegrzeczna i zrobić coś złego.

Dla towarzyszki zawsze mogę być niegrzeczna.