![]() |
|
Dzień dobry - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/noweforum) +-- Dział: Życie w Bialenii (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/noweforum/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Przejście graniczne - powitania (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/noweforum/forumdisplay.php?fid=52) +--- Wątek: Dzień dobry (/showthread.php?tid=222) Strony:
1
2
|
Dzień dobry - Alberto Carlos de Médici y Zep - 05-05-2019 Dzień dobry, z daleka obserwuję Bialenię – po separacji od Sarmacji – od kilkunastu dni; ostatnio nawet zarejestrowałem się na forum. Wczoraj z kolei pomyślałem, że wypadałoby odwiedzić Plac Zielony, żeby się przywitać. Od razu zaznaczam, że nie będę nadmiernie aktywny, może od czasu do czasu coś napiszę o perspektywie rozwoju małych miasteczek. Zamierzam raczej prowadzić wesołe życie w Okopach Świętej Trójcy, oddawać się rozkoszom konserwatyzmu i czekać na publiczne konfiturki, tytuły, funkcje honorowe, ordery i tak dalej. Zdaje się, że ostatnio ktoś przyznał mi ważne państwowe oznaczenie – jestem wzruszony. Mam nadzieję, że wkrótce spłyną kolejne zaszczyty. xD
Aha, przepraszam, że nie odpasywałem, bo chyba kilkukrotnie towarzysz Swarzewski pytał o moje potomstwo; szczerze powiedziawszy, to nie pamiętam, czy – poza licznymi bękartami – mam jakieś dzieci. Musiałbym prześledzić stare forum, jeśli to nadal paląca kwestia, to mogę się nad nią pochylić.
Czołem niezłomnym powstańcom marcowym! Niech żyje klasa robotnicza!
RE: Dzień dobry - Thomas von Lisendorff - 05-05-2019 Witaj Albercie , hmm...no i w sumie dziadku .
RE: Dzień dobry - Ali ibn Abi Talib - 05-05-2019 Witamy towarzysza ! Niech Allah błogosławi towarzyszowi a światło zielono-czerwonego socjalizmu oświeca Waszą drogę ! RE: Dzień dobry - Feliks Spirkin - 05-05-2019 Witaj serdecznie Albercie w Bialenii! Niezmiernie cieszy fakt, iż znów zawitałeś do Zielonej Krainy. Pokładam ogromne nadzieje, że jednak zaangażujesz się w życie Bialenii. RE: Dzień dobry - Akrypa Ali Shariati - 05-05-2019 Ciof! Szkoda, że nikt inny nie używa ciof. :c RE: Dzień dobry - Piotr Romanow - 05-05-2019 Witam waszą ekscelencję z powrotem w domu! RE: Dzień dobry - Leszek Ebe-Grüner - 05-05-2019 Ja również witam w kraju gdzie trawa jest najzieleńsza
RE: Dzień dobry - Andrzej Płatonowicz Ordyński - 05-05-2019 Cieszę się, że wróciłeś. To aż dziwne, że do Bialenii wracają teraz tylko wartościowi obywatele, których mi brakowało (no jeszcze kilku brakuje do kompletu, ale może i oni tu będą), a ci, którzy odebrali mi smak v-życia trzymają się z dala. RE: Dzień dobry - MvP - 05-05-2019 Mam nadzieję, że Akrypa spełni swoją powinność i niektóre osoby jakby spróbowały wrócić to dostaną na dzień dobry pałką przez łeb i prewencyjnego bana, a potem zastanowimy się co dalej. A no i ciof towarzyszu! Witaj z powrotem! RE: Dzień dobry - ʿĀlija zawdżat Akrypa - 05-05-2019 > To aż dziwne, że do Bialenii wracają teraz tylko wartościowi obywatele, których mi brakowało (no jeszcze kilku brakuje do kompletu, ale może i oni tu będą), a ci, którzy odebrali mi smak v-życia trzymają się z dala. Don’t jinx it, Andy, don’t jinx it. > Mam nadzieję, że Akrypa spełni swoją powinność i niektóre osoby jakby spróbowały wrócić to dostaną na dzień dobry pałką przez łeb Wątpię. Ze mną się nie chciała bawić pałką to co dopiero inni :<. |