Forum Republiki Bialeńskiej
To ja Kapi się nazywam, ja was witam i pozdrawiam ja tych słów ciąż używam !!! - Wersja do druku

+- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/noweforum)
+-- Dział: Życie w Bialenii (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/noweforum/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Dział: Przejście graniczne - powitania (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/noweforum/forumdisplay.php?fid=52)
+--- Wątek: To ja Kapi się nazywam, ja was witam i pozdrawiam ja tych słów ciąż używam !!! (/showthread.php?tid=2352)

Strony: 1 2 3

To ja Kapi się nazywam, ja was witam i pozdrawiam ja tych słów ciąż używam !!! - Kapi Libertariz - 14-02-2021

Dzień dobry pozwólcie Państwo że się przedstawię nazywam się Kapi Libertariz i mam 20 lat. Interesuje się animacją (głównie japońską), kinem,polskim dubbingiem, grami wideo itd. Do Bialeni dołaczyłem dzisiaj wsumie może tak pod wpływem impulsu chciałbym tu głównie rozwijać samego siebie, zyskać nowe doświadczenia oraz stać się oddanym członkiem waszej społeczności. Mam nadzieję że poczuje się tutaj tak jakbyśmy byli jedną wielką rodziną, a także że i wy się na mnie nie zawiedzie.

RE: To ja Kapi się nazywam, ja was witam i pozdrawiam ja tych słów ciąż używam !!! - Thomas von Lisendorff - 14-02-2021

Tytuł wątku ze znanej piosenki ?.
Witaj w Bialenii.

RE: To ja Kapi się nazywam, ja was witam i pozdrawiam ja tych słów ciąż używam !!! - Ametyst Faradobus - 14-02-2021

Witojcie!

jako adopcyjny ojciec tej rodziny zapraszam do pozostania z nami i oferuję swoją pomoc w wymyśleniu planów na pobyt w Bialenii.

RE: To ja Kapi się nazywam, ja was witam i pozdrawiam ja tych słów ciąż używam !!! - Iwan Pietrow - 14-02-2021

Witaj!

Jeśli to nie tajemnica, to skąd dowiedziałeś się o Bialenii?

RE: To ja Kapi się nazywam, ja was witam i pozdrawiam ja tych słów ciąż używam !!! - Kapi Libertariz - 14-02-2021

O Bialeni dowiedziałem się z Mikropedii, no a pozatym jest to jedno z najpopularniejszych państw wirtualnych w Polsce.

RE: To ja Kapi się nazywam, ja was witam i pozdrawiam ja tych słów ciąż używam !!! - Ronon Dex - 14-02-2021

Witam!

Avatarek fajny... zapraszam do wspólnej zabawy.  Smile

RE: To ja Kapi się nazywam, ja was witam i pozdrawiam ja tych słów ciąż używam !!! - Karol Medycejski - 14-02-2021

Dzięziobry. Widzę, że masz na awatarze flagę Gadsdena, zapytam zatem: czy jesteś zwolennikiem teorii QAnon?

BTW tak z ciekawości: jak trafiłeś na mirkopedię i co cię skłoniło do czytanie tego (w wielu przypadkach) ścieku?

RE: To ja Kapi się nazywam, ja was witam i pozdrawiam ja tych słów ciąż używam !!! - Joahim-von-R - 14-02-2021

Dasz bór.

RE: To ja Kapi się nazywam, ja was witam i pozdrawiam ja tych słów ciąż używam !!! - Kapi Libertariz - 15-02-2021

"Dzięziobry. Widzę, że masz na awatarze flagę Gadsdena, zapytam zatem: czy jesteś zwolennikiem teorii QAnon?

BTW tak z ciekawości: jak trafiłeś na mirkopedię i co cię skłoniło do czytanie tego (w wielu przypadkach) ścieku?"
___________________________________________________________________________________________________________
Niestety bardzo mi przykro no, ale o tej teorii słyszę pierwszy raz w życiu więc się nie wypowiem.
A jeśli chodzi o drugie pytanie, to na Mikropedię natrafiłem całkowicie przez przypadek przegladając Internet, potem zaś natrafiłem na niej
na artykuł o Bialeni i także obserwowałem różne Mikronację.  Przez co postanowiłem ostatecznie tutaj dołączyć.

RE: To ja Kapi się nazywam, ja was witam i pozdrawiam ja tych słów ciąż używam !!! - Ametyst Faradobus - 15-02-2021

Bardzo dobra decyzja. A czym chciałbyś się zająć? Masz jakiś konkretny pomysł?