![]() |
|
Poszewka.bia - sieć sklepów z garniturami - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/noweforum) +-- Dział: Instytucje i jednostki organizacyjne (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/noweforum/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Przedsiębiorstwa (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/noweforum/forumdisplay.php?fid=99) +---- Dział: Kompania Faradobusów (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/noweforum/forumdisplay.php?fid=406) +---- Wątek: Poszewka.bia - sieć sklepów z garniturami (/showthread.php?tid=2581) |
Poszewka.bia - sieć sklepów z garniturami - Ametyst Faradobus - 18-09-2021 ![]() t w o r z o n a p r z e z K o m p a n i ę F a r a d o b u s ó w
Już niemal rok minął od otwarcia Domu Mody "Faradobus - Kreacje", za sprawą którego nasza Kompania dostarcza do rąk najbardziej wymagających klientów wysokiej jakości lny, flanele i kaszmiry w postaci klasyków mody męskiej. Tam słowo moda nie jest nawet za bardzo używane, bo wszyscy znawcy wiedzą, że to co najlepsze raczej się nie zmienia. Mimo to luksusowy klient to jedno, a prawdziwy sukces zależy jednak od odbiorcy masowego. Z tą myślą otwarto dziś w Wolnogradzie (i przy okazji w kilkunastu innych miastach Republiki) pierwszy salon sklep z garniturami Poszewki.bia - nowej marki tekstylnej działającej w ramach Kompanii Faradobusów.
![]() Proszę Pana, trzy guziki są w modzie od zawsze. Trzeba tylko spiąć środkowy i wygląda pięknie. Nogawki na dole muszą być szerokie, żeby było widać przecież ze facet idzie. No lepiej wziąć ten rozmiar większy bo przecież Pan tańczyć będziesz to nie rozbierzesz się od razu. Do tego proponuje koszulę w takim miętowym kolorze. Tutaj kieszonka na niej jest to później się przyda do pracy.
Kiedy te wesele obrzezaniaka? W lipcu? Było mówić od razu, przecież mam krótki rękaw tutaj.
Zaraz, gdzie ja miałam te krawaty. O, jest! W geometryczne wzory, do mięty pasować będzie granat. Drogi? No przecież to musi kosztować. Za 15 bialenów ma Pan krawat na wiele okazji. Nogawki za długie? Wie Pan co, w naszej galerii, tam w Igiełce możesz Pan zostawić i zrobią na przyszły tydzień. Tylko od razu mów Pan, ze chcesz na zakładkę. Nieduża, taka z 2cm wystarczy. Modne to i na wypadek jakby się Panu odwidziało, to zawsze można odwinąć. Bedzie 150 bialenów, wypustka w kolorze gratis.
z ogólnobialeńskiej kampanii promocyjnej nowej marki
Podstawowym założeniem nowej marki jest chęć dostarczenia klientowi tego, co wyda mu się eleganckie, modne i warte niewygórowanej ceny. Chodzi o to, aby przytakiwać, utwierdzać i nie zaprzeczać. W przeciwieństwie do "Faradobus - Kreacji" w Poszewce.bia nie przejmujemy się wydumanymi zasadami dandyzmu i pozwalamy sobie zaszaleć z dodatkami takimi jak przeszycia, podwójne butonierki i potrójne guziki przy koszulach. Dzięki temu klient czuje, że się wyróżnia i śmiało podąża za najnowszymi trendami. Dzięki zastąpieniu wełny i innych nadmiernie ekskluzywnych tkanin sprowadzanymi z Hirschbergii syntetykami takimi jak poliester, wiskoza albo azbest udaje nam się osiągnąć konkurencyjne ceny.
![]() Już dziś możemy zaprosić wszystkich prawdziwych bialeńskich mężczyzn do naszych sklepów w następujących miastach:
Wolnograd
Aleja Kaddafiego 18
Grzybowa 3
Bengazi
Wolnogradzka 3
Apfelbaumstadt
Swarzewskiego 19
Port Arthurberg
Faradobusa 10
Sateda
Bulwar Portowy 13
Jedisan
Anatolijska 20
Nowy Ab'Dorst
Plac Patrona 32
Nowa Auttera
Plac Republiki 4
Dej
Zasiłkowa 21
Sączyn
Kaddafiego 16
Malboro
Plac Niepodległości 7
Abdulstaden
Rzemieślnicza 2
Kościelisko
Poleska 5
Królisko
Kolejowa 12
RE: Poszewka.bia - sieć sklepów z garniturami - Ronon Dex - 18-09-2021 To ja poproszę o jakiś ładny klasyczny gartnitur... bo tego "pedalstwa" z tymi nitkami wygladającymi jak zapomniania przez pijanego krawca "fastryga" to organicznie nie trawię. W realu dla mnie to albo codzienne łachy w stylu "militar" (Andrzej wie, bośmy się nie raz w realu spotkali), albo własnie typowo klasyczny garnitur - najlepiej w kolorze ciemnej (jasnej na lato) szarości. Tak więc zamiawiam... proszę o wykonanie na zamówienie (rozmiar "L"). RE: Poszewka.bia - sieć sklepów z garniturami - Ametyst Faradobus - 18-09-2021 To ja mimo wszystko polecę ofertę Kreacji. Przejrzyj, zamów, daj wskazówki. Nie musisz jechać do Łotrii, dostarczymy kurierem albo w ogóle przyślemy Ci krawca do lenna. RE: Poszewka.bia - sieć sklepów z garniturami - Ronon Dex - 18-09-2021 Ametyst Faradobus napisał(a):Nie musisz jechać do ŁotriiZ całym szacunkiem, ale od "organizacji pedofilskiej" nie kupuję - dla zasady...
RE: Poszewka.bia - sieć sklepów z garniturami - Ametyst Faradobus - 18-09-2021 Panie, ale to nie im dajesz zarobić tylko dla mnie. To moja filia u nich służąca do wysysania od nich pieniędzy. Nawet podatków nie płacę, więc to czysty zysk i antyklerykalizm. RE: Poszewka.bia - sieć sklepów z garniturami - Ronon Dex - 18-09-2021 Ametyst Faradobus napisał(a):Panie, ale to nie im dajesz zarobić tylko dla mnie. To moja filia u nich służąca do wysysania od nich pieniędzy. Nawet podatków nie płacę, więc to czysty zysk i antyklerykalizm.Ja tam nie wiem... brzydzę się "czarnych". RE: Poszewka.bia - sieć sklepów z garniturami - Karol Medycejski - 21-09-2021 O dzień dobry, o właśnie, chciałem ugółem zamówić wykonanie poszewki autorskiej całe te. Obraz wielkiego mistrza Christophera van der Knura - "Upadek Człowieka", znany też jako "Portret Strusia". Wykonany w technice stolec na płótnie zaprawionym mlekiem. Obraz z kolekcji Muzeum Sztuki Bombaskiej w Choroszczy Poleskiej. Ile by to kosztowało dla mnie ugółem?
RE: Poszewka.bia - sieć sklepów z garniturami - Ametyst Faradobus - 21-09-2021 Cytat:Ja tam nie wiem... brzydzę się "czarnych". I bardzo słusznie. Czarne co najwyżej na wieczór i na pogrzeb, ale mamy też inne kolory. Cytat:O dzień dobry, o właśnie, chciałem ugółem zamówić wykonanie poszewki autorskiej całe te. Obraz wielkiego mistrza Christophera van der Knura - "Upadek Człowieka", znany też jako "Portret Strusia". Wykonany w technice stolec na płótnie zaprawionym mlekiem. Obraz z kolekcji Muzeum Sztuki Bombaskiej w Choroszczy Poleskiej. No dzień dobry ugułem. Takie rzeczy to 200 bialenów kosztuji, ale w pakiecie są warsztaty ze stylu u naszego mistrza Wojtullo. |