• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zameldowania w Ajszaburgu
Melduję się w Ajszaburgu, stolicy Ajszaburskiej Republiki Ludowej.
Zapraszam do meldowania się* (tu lub w innym dżamahirijskim mieście) wszystkich, którzy chcą uczestniczyć w obradach Ludowego Komitetu Dżamahiriji. 

*No sensu to nie ma, ale skoro już jest takie prawo...
Dzień dobry, chciałbym się zameldować tutaj.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
5 bialenów miesięcznie: 4 dla mnie i 1 dla rodziny, której Cię dokwaterujemy.
Witam w mieście nazwanym na cześć mojej kochanki z okresu Zjednoczonej Dżamahiriji Narodów: http://dzamahirija.ubf.pl/profile.php?lookup=4
To nie była czasem żona Aykma, o której on mówił że pochodzi z Arabii Saudyjskiej?
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
O, tej historii nie słyszałem. Big Grin Nie, to nie ona, Ajsza była moją znajomą, którą starałem się wciągnąć w mikronacje, ale bez skutku (któż by się spodziewał xD).
To ja też się melduję w Ajszburgu.
Ajszaburg to śmietnik w którym się meldują osoby które Dżamahirija na tyle nie obchodzi żeby nawet się zorientować którego miasta narracja im najlepiej pasuje.

Change my mind.
Ametystowi być może rzeczywiście jest to obojętne, ale Joahim przecież tworzył swoje republiki ludowe, więc Ajszaburg chyba nie jest taką dziwną decyzją.
Ja, Tymoteusz Piechota melduję się w Ajszaburgu.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości