• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nowe kategorie postaci
(17-01-2022 16:12)Michał Jerzy Potocki napisał(a): ...ale chciałbym prosić o nadanie rangi/dodanie do grupy; gość zagraniczny.
Załatwione.
Swoją drogą mam drobną radę co do Pańskiego podpisu: Hiszpanie (przynajmniej w nomenklaturze oficjalnej) piszą o Lwowie "Leópolis". Wink
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
(17-01-2022 16:19)Ronon Dex napisał(a):
(17-01-2022 16:12)Michał Jerzy Potocki napisał(a): ...ale chciałbym prosić o nadanie rangi/dodanie do grupy; gość zagraniczny.
Załatwione.
Dziękuję. Smile

(17-01-2022 16:47)Ametyst Faradobus napisał(a): Swoją drogą mam drobną radę co do Pańskiego podpisu: Hiszpanie (przynajmniej w nomenklaturze oficjalnej) piszą o Lwowie "Leópolis". Wink
Dziękuję za informację, radę. Smile
/-/ Miguel Jorge de Catalan OSI
Presidente de la Generalidad
Príncipe de Scarlaña
Obispo de leópolis

[Obrazek: EZEzRt9.png]

[Obrazek: 1015.png] [Obrazek: KrkvHqy.png]
Btw, dopiero teraz zajarzyłem, że Michał Jerzy Potocki i Miguel Jorge de Catalan to ta sama osoba. Big Grin
(17-01-2022 23:07)Andrzej Płatonowicz Ordyński napisał(a): Btw, dopiero teraz zajarzyłem, że Michał Jerzy Potocki i Miguel Jorge de Catalan to ta sama osoba. Big Grin
Hah. Tak. Przybyłem do mikro i większość zna mnie jako Michał Jerzy Potocki, jednak od kiedy stałem się członkiem rodu Catalanów, to zaczynam w mikronacjach przechodzić na moje Skarlandzkie personalia. Choć może powinienem wszędzie w podpisie używać w pełni poprawnego czyli Miguel Jorge Potocki Catalan. Taka synteza obu, ale z naciskiem na Skarlandzkie. I wtedy jasne byłoby, że to jest jedna osoba a nie dwie. Choć fakt bycia obywatelem obu tych państw prowadzi we mnie trochę do bycia niejako dwoma innymi osobami. W Skarlandzie używałem tylko Skarlandzkich, zaś w RON tylko polskich personaliów...
Ale teraz przechodzę już wszędzie na te Skarlandzkie. Smile
/-/ Miguel Jorge de Catalan OSI
Presidente de la Generalidad
Príncipe de Scarlaña
Obispo de leópolis

[Obrazek: EZEzRt9.png]

[Obrazek: 1015.png] [Obrazek: KrkvHqy.png]
A propos Skarlandu: musimy wymyślić jakiś odpowiednik Orgasmusa i ściągać na UB skarlandzkich studentów, aby podrywali nasze studentki.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
"Simonus" na cześć McMelkora.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości