• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Elekcja Senatorska do RR II kadencji
Za
Zamykam głosowanie i ogłaszam, że oddano łącznie siedem głosów: sześć za kandydaturą Ronona Dexa i jeden wstrzymujący. Tym samym członkiem Rady Republiki z ramienia Rzeszy Bialeńskiej został wybrany Ronon Dex.

Winszuję i przepraszam za przeciągające się głosowanie, ale niestety przebywałem na Podlasiu Polesiu, gdzie jak ludzie widzą samolot to krzyczą "Panie pilocie dziura w samolocie!", a co dopiero tam jerternet...
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
No to teraz będzie zabawnie, bo będę musiał zapewne w imieniu Prezydent powołać sam siebie do RR. No chyba, że jednak pojawi się osobiście...
No już na taką okazję mogłaby (powiedział ten, który zniknął nagle w lesie na tydzień).
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Zaczekam do popołudnia... jeżeli Prezydent się nie pojawi, to wydam postanowienie dotyczące mojej osoby. Może będzie to trochę śmieszne, ale Rada musi zacząć działać, kurzą się pewne sprawy, które trzeba załatwić - w każdym razie z formalnego punktu widzenia będzie to OK, bo Prezydent upoważniła mnie do załatwiania wszelkich spraw administracyjnych w kraju. Samo postanowienie będzie tylko formalnym stwierdzeniem tego co zgodnie z prawem postanowiła Rzeszy Bialeńska.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości