• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Historyczne brodryjskie odznaczenia
Mógłby mi ktoś sprawdzić czy ja coś mam bo nie wiem jak się dogrzebać do tego.

Przy okazji powie mi ktoś czy jest jakaś możliwość edycji czym jestem obwieszona po lewej pod avatarem?
[Obrazek: knK83ML.png]
Imouto każdego Bialeńczyka, Przewodnicząca RD, Uczestniczka Powstania Marcowego
Akrypa Ali Shariati, Али Шариати Aкриловый, Ακρυπα Αλί Σάριατι, الاكريليك علي شريعتي
Obywatelka Bialenii pochodzenia Teutońskiego, Imamka Szyizmu, XXIX Prezydent RB

Tam to w ogóle trzeba wgrać nowe baretki, bo się zmieniły.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Cytat:Przy okazji powie mi ktoś czy jest jakaś możliwość edycji czym jestem obwieszona po lewej pod avatarem?

Tylko KRI (ale nie Versen) może to edytować.

Niestety przepadło... A szkoda, bo tam była najpełniejsza "baza wiedzy" o dawnej Brodrii.

Szkoda... Forum I FB też niedawno spadło z internetu, hosting stracił ważność. Dziedzictwo znika na naszych oczach Sad 
Jego Eminencja Wielce Błogosławiony Władyka
ks. kardynał dr net. Aurelio Lorenzo Carlo de Medici y Zep 
Metropolita broskiewski, Noklezji i całej Brodrii

[Obrazek: herb-uwschodniony-miniatura.png]
[Obrazek: 1030.png]

Ametyst Faradobus napisał(a):Tam to w ogóle trzeba wgrać nowe baretki, bo się zmieniły.
Jakby co to z mojej strony zrobiłem co mogłem... przekazałem Bajtusiowi komplet nowych baretek, pogrupowany i opisany. Jednak to sporo dłubaniny, a więc wszystko zależy od tego jak Bajtuś będzie miał realowo czas by to wszystko podmienić, przy czym nie tylko podmienić obrazki - przecież zmieniliśmy też niektóre nazewnictwo, doszły nowe odznaczenia itd.

Joahim-von-R napisał(a):Z tym że skasowano je chyba tylko żeby nie było że strony Sclavinii, Teutonii i Baridasu skasowano a Bialenii nie.
Joahimie... jakiekolwiek tłumaczenie sarmackiego dziadostwa mija się z celem. Wiemy doskonale w jaki sposób odbył się nasz "rozwód" pomimo zapisanego miesięcznego "okresu wypowiedzenia" traktatu Sarmacja go nie dotrzymała i usunęła nas po 2-3 godzinach, w środku nocy. Z przekazaniem bazy danych też rzekomo były "trudności obiektywne".. ot wszystko można wytłumaczyć jednym słowem: S******...

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości