• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Siły powietrzne
Jako, że eskadry w ramach Bialeńskich Bojówek Faradobusów zostały już utworzone, tak samo jak jeśli chodzi o Gwardię Razorna, proponuję temat budowy rezerwy Sił Powietrznych kontynuować tutaj.

Rononie, czy myślisz, że mogę już powołać Skrzydło i te eskadry, które wejdą w skład elementu centralnego?
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
(30-11-2021 00:27)Ametyst Faradobus napisał(a): Rononie, czy myślisz, że mogę już powołać Skrzydło i te eskadry, które wejdą w skład elementu centralnego?
Myślę, że tak... wszelkie dane, schematy i obrazki masz na stronie oraz (te rzuty z boku) w temacie gdzie o tym dyskutowaliśmy wcześniej), wrzuciłem odpowiednie eskadry w Venomanii.
Utworzone. Czekam jeszcze na rejestrację eskadr Andrzeja, aby móc je dołączyć do 22. Skrzydła.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

(30-11-2021 10:30)Ametyst Faradobus napisał(a): Czekam jeszcze na rejestrację eskadr Andrzeja, aby móc je dołączyć do 22. Skrzydła.
Przecież je z samego rana wrzuciłem - nawet w tytule mają info o bycie kontyngentem.
Tylko czekam jeszcze na formalną deklarację Andrzeja. Chyba, że masz dalej uprawnienia do zarządzania jego lennem, wtedy możesz zrobić to sam.
Ametyst Faradobus

(30-11-2021 10:32)Ametyst Faradobus napisał(a): Chyba, że masz dalej uprawnienia do zarządzania jego lennem, wtedy możesz zrobić to sam.
Nie mam, bo Andrzej wrócił - choć on się sprawami militarnymi mało zajmuje. Jak chcesz się bawić w formalizację to może do niego napisz, bo przy obecnej ilości postów może po prostu przeoczył.
Dobra, wpisałem do rejestrów Gwardii. Napiszę do niego. Inna sprawa, że - jak pisałeś - trzeba uelastycznić tę biurokrację. Tak samo lennik powinien mieć możliwość przekazania kompetencji gwardyjskich innej osobie - nawet jeśli jest obecny.
Ametyst Faradobus

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości