• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Życzenia Noworoczne [2021\2022]
Wszystkim Bialeńczykom oraz przyjaciołom Naszego Wirtualnego Kraju z okazji nadchodzącego Nowego Roku 2022 życzę wszelkiej pomyślności - zarówno w życiu wirtualnym, jak i w nieistniejącym realu. 

Dużo zdrowia (realowego oraz tego wirtualnego - by się od nas realioza z daleka trzymała), a przede wszytskim szczęścia, szczęścia i jeszce raz SZCZĘŚCIA (wszak na Kursku wszyscy zdrowi byli).

Oczywiście życzę również udanej zabawy sylwestrowej - gdziekolwiek tam będziecie się bawić lub już zaczęliście. I do zobaczenia w Nowym Roku!

[Obrazek: 3_31_12_21_5_34_00.jpeg]
Również pozdrawiam wszystkich z nadchodzącym nowym godem i dziękuję za wspólną zabawę w roku mijającym.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Ja akurat Sylwester spędzam na zabawach sylwestrowych.
To ja nie. Ja akurat na świątecznych.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

Dołączam się do najlepszych życzeń noworocznych dla wszystkich Bialeńczyków oraz odwiedzających nas Przyjaciół! 

Szerzej wypowiem się jutro, wraz z nadaniami lennych oraz odznaczeniami. Ale zapewne niezbyt wcześnie rano. Wink  Big Grin

Ametyst Faradobus

No to jeszcze dokańczając trylogię:
Dziękuję i nawzajem wszystkiego tylko dobrego dla was ugułem!

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości