• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nowy Burmistrz
Witam was mieszkańcy Topolna! Jak wiecie, czy też nie wiecie, to jestem aktualnie Liderem Partii VPPC(Volkiańska Partia Porozumienia Chłopskiego). Ta partia pomaga właśnie chłopom w równości społecznej oraz powstrzymuje imperialistów i demokratów od szkodzenia interesom. Z tego co mi wiadomo, to słoneczniki są tutaj najważniejsze(w regionie Sarjeńska, jest to rzepak). A jako że są ważne, to tu będą priorytetowe w uprawianiu ich. Ponadto miasto słynie z rybactwa, dlatego też będziemy wspierać rybaków, jednak oczywiście zostając priorytetowo przy chłopach.

Ponadto zauważyłem, że Topolno z porównaniem z Sarjeńskiem, to jest o wiele biedniejsze miasto, dlatego spróbujemy to poprawić i wyrównać poziom chłopów z Topolna z chłopami z okręgu Sarjeńska.

Ponadto z 3 mln mieszkańców Topolna, to 2,2 mln to są chłopi, z czego:
-920 tyś. chłopów posiada kosę
-1100 chłopów posiada rower
-tylko 3 chłopów posiada własny traktor

Ale jak wspominałem, spróbujemy pomóc w tej sytuacji.
Leszek Ebe-Grüner.
-Organizator MW GT AK
-Kierowca Rajdowy Klubu Koriben Automobilë Sammën
-Prezes Xorphia Automobile Racing Club
-Dyrektor Red Star Car Corporation
-Syn Heinza Wernera-Grünera
-Miłośnik Edelweisskich Serów
Niech promienie socjalistycznych idei potężnego rolnictwa kierują twoimi poczynaniami burmistrzu!
Topolno żywi całą północną Bialenie, wielkie połacie Arabskiej kukurydzy obok najpiękniejszych Teutońskich słoneczników wraz z polami przeróżnych owoców i warzyw posilają nasze żołądki a w samym mieście dzięki pracy rolniko-robotników (rolnicy gdy nie ma okresu pracy na roli jeżdżą do miasta na krótkie okresy pracy) mamy piękne ubrania. ^^
Ja sama zawsze chodzę w swoich mundurkach tylko z Topolna a mój mundurek codzienny (w kilku zestawach) zrobiła mi na zamówienie jedna towarzyszka w ramach podziękowań za obronę jej interesów przed jednym kniaziem monarchofaszystą który chciał odebrać siłą jedną z uspołecznionych własności jakie lokalny komitet jej podarował.
[Obrazek: IMG_0952.jpg]
Ja w mundurku codziennym. ^^
[Obrazek: knK83ML.png]
Imouto każdego Bialeńczyka, Przewodnicząca RD, Uczestniczka Powstania Marcowego
Akrypa Ali Shariati, Али Шариати Aкриловый, Ακρυπα Αλί Σάριατι, الاكريليك علي شريعتي
Obywatelka Bialenii pochodzenia Teutońskiego, Imamka Szyizmu, XXIX Prezydent RB

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości