14-05-2019 21:10
Witam was mieszkańcy Topolna! Jak wiecie, czy też nie wiecie, to jestem aktualnie Liderem Partii VPPC(Volkiańska Partia Porozumienia Chłopskiego). Ta partia pomaga właśnie chłopom w równości społecznej oraz powstrzymuje imperialistów i demokratów od szkodzenia interesom. Z tego co mi wiadomo, to słoneczniki są tutaj najważniejsze(w regionie Sarjeńska, jest to rzepak). A jako że są ważne, to tu będą priorytetowe w uprawianiu ich. Ponadto miasto słynie z rybactwa, dlatego też będziemy wspierać rybaków, jednak oczywiście zostając priorytetowo przy chłopach.
Ponadto zauważyłem, że Topolno z porównaniem z Sarjeńskiem, to jest o wiele biedniejsze miasto, dlatego spróbujemy to poprawić i wyrównać poziom chłopów z Topolna z chłopami z okręgu Sarjeńska.
Ponadto z 3 mln mieszkańców Topolna, to 2,2 mln to są chłopi, z czego:
-920 tyś. chłopów posiada kosę
-1100 chłopów posiada rower
-tylko 3 chłopów posiada własny traktor
Ale jak wspominałem, spróbujemy pomóc w tej sytuacji.
Ponadto zauważyłem, że Topolno z porównaniem z Sarjeńskiem, to jest o wiele biedniejsze miasto, dlatego spróbujemy to poprawić i wyrównać poziom chłopów z Topolna z chłopami z okręgu Sarjeńska.
Ponadto z 3 mln mieszkańców Topolna, to 2,2 mln to są chłopi, z czego:
-920 tyś. chłopów posiada kosę
-1100 chłopów posiada rower
-tylko 3 chłopów posiada własny traktor
Ale jak wspominałem, spróbujemy pomóc w tej sytuacji.
Leszek Ebe-Grüner.
-Organizator MW GT AK
-Kierowca Rajdowy Klubu Koriben Automobilë Sammën
-Prezes Xorphia Automobile Racing Club
-Dyrektor Red Star Car Corporation
-Syn Heinza Wernera-Grünera
-Miłośnik Edelweisskich Serów
-Organizator MW GT AK
-Kierowca Rajdowy Klubu Koriben Automobilë Sammën
-Prezes Xorphia Automobile Racing Club
-Dyrektor Red Star Car Corporation
-Syn Heinza Wernera-Grünera
-Miłośnik Edelweisskich Serów

![[Obrazek: IMG_0952.jpg]](https://vignette.wikia.nocookie.net/team-tokusonic/images/6/6a/IMG_0952.jpg)
![[Obrazek: knK83ML.png]](https://i.imgur.com/knK83ML.png)