• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dzień dobry
Dzień dobry!

Miło mi przybyć pierwszy raz do waszego państwa. Przybywam z Księstwa Sarmacji, gdzie obecnie jestem Marszałkiem Dworu Książęcego JKM Arkadiusza Maksymiliana. Dlatego moja wizyta głównie wiąże się z uroczystościami (jako przedstawicielka), które zaczną się już od jutra. Smile

Pozdrawiam,
( – ) Fatima Popow-Chojnacka
Szanowna Pani Marszałek,

Witam serdecznie w kraju, gdzie trawa jest zieleńsza. Wink Jeśli chciałaby Pani dowiedzieć się czegoś o naszym kraju, to zachęcam do zadawania pytań, sporo informacji znajduje się też na stronie głównej.

Bardzo cieszy mnie wizyta przedstawicielki Księstwa Sarmacji, a więc kraju z którym w przeszłości trochę się wadziliśmy. Pani należy już na szczęście do pokolenia, które tego nie pamięta, podobnie jak nasz obecny prezydent @'Iwan Pietrow'. Myślę, że stwarza to szansę na trwałą poprawę stosunków, a może i współpracę. Smile
Przyznaję, trochę słyszałam co się stało w przyszłości. Może i lepiej faktycznie, że wtedy nie było mnie. Inaczej mogę na to wszystko spojrzeć. Co do ostatniego zdania – ja nie mam nic przeciwko ale to zobaczymy, co przyszłość przyniesie. Big Grin

Stronę już widziałam wcześniej. Według mnie lepsza od poprzedniej. Smile
( – ) Fatima Popow-Chojnacka
Witaj.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości