• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pałac Faradobusów
[Obrazek: 5994262e0dafe8390a3f59a7?width=750&forma...&auto=webp]

Remont w pałacu dobiegł końca. Jednym z efektów jest upiększony i zmieniony opis, który możecie przeczytać u góry. Jednocześnie, z okazji końca renowacji i mojej reelekcji na stanowisko Lwa Wolnogradu, urządzam dziś małe przyjęcie, na które tradycyjnie zapraszam całą bialeńską elitę, w szczególności zaś moich najpotężniejszych zwolenników i klientów.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Z okazji uzyskania przeze mnie kolejnego tytułu, a konkretnie mianowania mnie profesorem, w mechanickim pałacu zorganizowałem kolejny bal dla moich popleczników, aby mogli mi pogratulować tego niebywałego osiągnięcia. Potrwa on do jutra, kiedy wszyscy przeniesiemy się do siedziby Prezydenta, aby uczestniczyć w stołecznej imprezie noworocznej.

[Obrazek: zz23.jpg]
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: Mohammed-V.jpg]

Chcąc odpocząć od atmosfery zgnilizny i spisków, jaka od jakiegoś czasu panuje w Łotrii, udałem się do swoich dóbr w Mechanicach. Przez kilka dni zamierzam dopilnować różnych sprawunków: poza piciem alkoholu i oglądaniem "Ślubu od pierwszego wejrzenia" sfinalizuję kwestię nadania praw miejskich miasteczku, a także dopilnuję rozwoju hodowli wielbłądów i rozbudowy Bojówek.
Ametyst Faradobus

Tuż przed Świętem Powstania ponownie opuściłem Mechanice na jakiś czas. Korzystając z mojej nieobecności zaplanowałem drobną przebudowę, po której moja rezydencja uzyska bardziej orientalny, a jednocześnie swojski charakter. Efektu ujrzycie już niebawem.
Ametyst Faradobus

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości