• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zaginięcie bialeńskiego polityka
[Obrazek: Kim-Dzong-Un-podczas-szczytu-w-Singapurze..jpg]

OGŁOSZENIE

Dnia 11 marca 2023 r. zaginął wielki polityk i bialeński bohater

Iwan Pietrow

Ostatnio był widziany w Dzielnicy Stołecznej Wolnogradu. Wszystkie osoby, które mogą znać pobyt towarzysza Pietrowa proszone są o niezwłoczny kontakt z Policją Krajową.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
To wielka tragedia. Niestety nic o tym nie wiem, nic nie widziałem, nic nie słyszałem. Nic na ten temat nie pamiętam.

Znalazł się.
Aleksander Czerepach
Prezydent Federacji Garmanii

Sensacyjne wiadomości: Iwan Pietrow żyje!

Sensacyjne wiadomości! Car Iwan Pietrow żyje! Wszystkiemu winien jest Lord Szambelan hr. Poul Morthensen, który porwał i uwięził cara.

Oszalał? Był wrogim agentem? Czy to on został odnaleziony i przez pomyłkę wzięto go za cara?… Policja i wojsko badają sprawę. Tymczasem sam car oświadczył, że jest osłabiony po dobie spędzonej w lochach i udał się na reset.
Pijany albo niespełna rozumu.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

Myślę że to nie była pomyłka.
Aleksander Czerepach
Prezydent Federacji Garmanii

Cytat:Wszystkiemu winien jest Lord Szambelan hr. Poul Morthensen, który porwał i uwięził cara.

Oszalał? Był wrogim agentem? Czy to on został odnaleziony i przez pomyłkę wzięto go za cara?

Jako prawilny Lord Szambelan podrzucam jeszcze jedną tezę: przez pomyłkę wzięto go za Lorda Szambelana, więc porwał cara, aby przybrać jego tożsamość i tym samym wyjaśnić pomyłkę.
I szambo wybiło.
Ametyst Faradobus

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości