• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Literatura religijna
[Obrazek: Jerozolimskie.jpg]

Przy domach tez i kilku innych miejscach Zjednoczenie Budzimirystów prowadzi kioski, w których można nabyć literaturę religijną służącą zgłębianiu nauk płynących z różnych tez.

DOSTĘPNE TYTUŁY

Zapis wykładu wygłoszonego przez Mistrza Budzimira VII na Uniwersytecie Hirschberskim w ramach kursu historii
przedinternetowej Hirschbergii i Weerlandu. Wydanie drugie zawiera poprawi edytorskie.

Mistrz Budzimir VII (Bartosz Derikor), Trzy Wielkie Tezy Antagonistyczne, Hirschberg-Joksopolis 2012.

Ogólne wyjaśnienie podstawowych zasad religii budzimirystycznej.

Mistrz Budzimir VII (Bartosz Derikor), O Domach Tez, Hirschberg-Joksopolis 2012.

Wykład poświęcony miejscom praktykowania religii budzimirystycznej.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Bardzo interesująca praca. Z Budzimirem miałem kontakt wiele lat temu, gdy moją żoną była rodowita mieszkanka ZKSHiW i przebywałem jakiś czas w tym pięknym kraju. Może da się skusić na przybycie do Bialenii? Wink
Przede wszystkim my aktualnie wstępnie ustalamy powrót ZSKHiW do świata żywych. Na dniach postaram się dorzucić kilka jego dzieł, które mam na dysku.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

Powrót ZSKHiW cieszy, ale szkoda, że będziesz musiał dzielić swoją aktywność pomiędzy dwa kraje. Fajnie byłoby oba projekty w jakiś sposób związać ze sobą.
A żeby mnie to jeszcze kosztowało nie wiadomo ile czasu... Wcześniej sobie radziłem bez problemu.
Ametyst Faradobus

W kiosku dostępny jest przedruk wykładu Mistrza Budzimira VII dotyczącego Domów Tez.
Ametyst Faradobus

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości