• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Otwarcie Medresy w Bengazi
W związku z chęcią nauki jaką wyraził Andrzej Swarzewski czuję się w odpowiedzialności ogłosić otwarcie w ramach Świątyni specjalnej mini szkoły związanej z nauką Zielonego Kościoła. Będę oczywiście dalej kontynuowała wykłady które mają za cel silną ścisłość i moc dokładnego obowiązywania jednak warto będzie także podjąć się innych serii zajęć.

Po pierwsze seria krótszych wykładów które będą w sposób prosty, przystępny i podstawowy przybliżały Dżehad.
W drugiej kolejności należy podjąć w jakieś formie temat organizacji Zielonego Kościoła.
A po trzecie ostatnie, zająć się jakimiś konwersatoriami o tematyce etyczno-estetycznej.

Wszystko oczywiście dalej miałoby charakter otwarty, jednak jeśli ktoś chciałby rozpocząć służbę dla Allaha w ramach Zielonego Kościoła musi po za aktywnością w ramach zajęć dokonać też, z najsłodszą Imanką rozmowy na tematy tam poruszone. Tak czy siak mam nadzieje, że będzie udanie i przynajmniej część z planów się zrealizuje.
[Obrazek: knK83ML.png]
Imouto każdego Bialeńczyka, Przewodnicząca RD, Uczestniczka Powstania Marcowego
Akrypa Ali Shariati, Али Шариати Aкриловый, Ακρυπα Αλί Σάριατι, الاكريليك علي شريعتي
Obywatelka Bialenii pochodzenia Teutońskiego, Imamka Szyizmu, XXIX Prezydent RB

Obiecuję, że będę sumiennym uczniem, senpai-chan. >////<
Senpaiiiii, masz może dla mnie jakieś nowe zadania?
Czy bialeńscy muzułmanie od zawsze byli szyitami (z czego wynikałoby, że szyitami byli też Aharowie), czy też konwersja nastąpiła w późniejszym wiekach? Jak układały się stosunki religijne bialeńskich szyitów z sunnitami z Islamskiej Federacji w czasach unii państwowej?
Jest to jakiś temat na wypowiedzenie się. Postaram się cos na ten temat napisać do końca tygodnia.

>Senpaiiiii, masz może dla mnie jakieś nowe zadania?

Jak spytałam na priv co byś chciał to "oglądanie hentaiów" a nie tak pan Ali powiedział. :c
[Obrazek: knK83ML.png]
Imouto każdego Bialeńczyka, Przewodnicząca RD, Uczestniczka Powstania Marcowego
Akrypa Ali Shariati, Али Шариати Aкриловый, Ακρυπα Αλί Σάριατι, الاكريليك علي شريعتي
Obywatelka Bialenii pochodzenia Teutońskiego, Imamka Szyizmu, XXIX Prezydent RB

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości