• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zgłoszenia tematów "Colloquia Bialenica"
W Bialenii nie ma herezji, jest co najwyżej rewizjonizm.
Jak dla ludzi, to chyba tak będzie to brzmiało najprościej, rzeczywiście. Ale moje propozycje bardziej mi się podobały pod względem brzmienia. Big Grin
(30-12-2021 23:28)Andrzej Płatonowicz Ordyński napisał(a): Ale moje propozycje bardziej mi się podobały pod względem brzmienia.
A to mnie też… Ale nie wiem, czy „filtr nadbudowy” nie byłby zbyt skuteczny.
(—) Helwetyk Romański, Namiestnik Palatynatu Leocji
[Obrazek: 1000.png]
Zaproszenie gotowe.

Załączone pliki
.pdf   CBV-zapro.pdf (Rozmiar: 156.81 KB / Pobrań: 18)
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Podziękował. Jutro postaram się porozsyłać, a potem jeszcze krótko przed konferencją będę przypominał, bo przez miesiąc mogą zapomnieć.
Kuledzy,

proponuję, aby VI Colloquium było połączone z obchodami jubileuszu Powstania i nosiło tytuł "Powstanie Marcowe z perspektywy dekady". Zacząć możemy np 19 marca. Ja sam przygotowuję na potrzeby przyszłego Muzeum esej, który mógłbym przy tej okazji wygłosić.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

Panie Kulego,

Bardzo cenna inicjatywa. Postaram się powiedzieć kilka słów, myślę, że pewnym głosem w dyskusji będzie też krótki wywiad przeprowadzony ze mną przez kulegę Piechotę.
Świetnie, a zatem przygotuję plakat i roześlę zaproszenie. Mój referat jest już gotowy, może nawet go nagram.
Ametyst Faradobus

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości