• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Obchody
Towarzysze,

wpadłem na pomysł, aby zbliżające się obchody Święta Republiki zorganizować nie w stolicy tylko w Dżamahiriji, w którymś z tutejszych miast. Chciałbym zapytać jak to widzicie? Myślę, że uda się wygospodarować jakiś kwartał, w którym akurat się nie strzelają.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Można we wszystkich jeśli sił starcza. Każdy obywatel by mógł w innych. Kto najlepszą inbe uczyni będzie chodził po dzielni z respektem i szacunkiem.
[Obrazek: knK83ML.png]
Imouto każdego Bialeńczyka, Przewodnicząca RD, Uczestniczka Powstania Marcowego
Akrypa Ali Shariati, Али Шариати Aкриловый, Ακρυπα Αλί Σάριατι, الاكريليك علي شريعتي
Obywatelka Bialenii pochodzenia Teutońskiego, Imamka Szyizmu, XXIX Prezydent RB

To ja ich sproszę wszystkich do Bengazi.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

Jeśli chęć mi nie zniknie to może będzie możliwość rozważenia opcji zastanowienia się bym ja zrobiła teoretycznie obchody w Złotej Górze. Do 15 listopada czasu sporo.
[Obrazek: knK83ML.png]
Imouto każdego Bialeńczyka, Przewodnicząca RD, Uczestniczka Powstania Marcowego
Akrypa Ali Shariati, Али Шариати Aкриловый, Ακρυπα Αλί Σάριατι, الاكريليك علي شريعتي
Obywatelka Bialenii pochodzenia Teutońskiego, Imamka Szyizmu, XXIX Prezydent RB

Można i tam tylko zastanów się na dniach, bo mam już wypisane zaproszenia.
Ametyst Faradobus

Póki co na zaproszeniach dałem Bengazi. Jeśli nie usłyszę sprzeciwu to roześlę je jutro, bo obchody już za tydzień.
Ametyst Faradobus

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości