• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Czas zmian
Cytat:Szanowni Brodryjczycy!

Bracia Bialeńczycy!

Nadchodzi Nowy Rok, nadchodzi czas postanowień, zmian i lepszego życia. Z tej okazji chciałbym życzyć Wam wszystkiego co najlepsze, spełnienia w życiu zawodowym i prywatnym oraz radości ze wszystkich podejmowanych przez Was działań.

Przed końcem 2020 r. postanowiłem sobie, że w mikroświecie w roku 2021 będę dobrym człowiekiem. Człowiekiem, który nie będzie wchodzić w nowe spory i kłótnie, a te już rozpoczęte będzie wygaszać i kończyć.

Realizację swojego noworocznego postanowienia chciałbym rozpocząć jeszcze dziś od wystosowania prośby do władz Federacji Brodryjskiej i wszystkich Brodryjczyków o wybaczenie.

Wybaczcie, że uznawałem Was za osoby, które nie będą w stanie odtworzyć Brodrii i krytykowałem Wasze działania.

Wybaczcie za wszystko co zrobiłem, aby Was zdyskredytować i poniżyć w oczach innych osób.

Wraz z prośbą o wybaczenie stwierdzam, że nie będę dalej kontynuować projektu pod tytułem Republika Brodrii. Kończę jej istnienie i przestaję uznawać się za jedynego przedstawiciela legalnych brodryjskich władz. Tym samym uznaję, że na czele Brodrii stoi wybrany z woli ludu Prezydent Władimir Iljicz Grenin.

Chciałbym włączyć się w budowę Federacji Brodryjskiej. Proszę jej władze o cofnięcie przyznanego mi bana oraz umożliwienie dostępu do brodryjskiego forum.

Jednocześnie dziękuję Bialeńczykom za wsparcie w ostatnim czasie. Jeżeli uzyskam zgodę na powrót na brodryjskie forum będę wielkim orędownikiem rozwoju brodryjsko-bialeńskiej przyjaźni.

Zamiast murów, budujmy mosty. Szczęśliwego Nowego Roku! С Новым Годом!

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości