• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Działy dla Suderlandu
Cytat:A co w tym dziwnego? Związki Bialeni z Suderlandem były już od pewnego czasu... dwukrotnie, podczas "niebytu" SUderlandu w Sieci - Bialenia zajmowała się zabezpieczeniem ich terytoriów. Raz za pomocą prywatnej firmy, a drugi raz już oficjalnie, rządowo. Jest wiele spraw nam bliskich - jak choćby badania v-kosmosu, a więc nie ma chyba nic dziwnego, że się dogadujemy.

Ja się zatrzymałem na czasach polityki 2019 r. Wówczas Suderland w ogóle nie był zainteresowany głęboką współpracą i stowarzyszaniem się.
Panowie, traktat wszedł w życie. Ostatecznie - jakie działy mam stworzyć?
Najpóźniej jutro damy znać.
Działy dzięki porozumieniu z p. Ordyńskim powstały. Na razie są to zręby, w miarę postępów w odbudowie będziemy także szlifować wygląd forum, lepszym uporządkowaniem działów. Zachęcam zresztą z tej strony do wgrywania sobie avatarów. Najlepiej wyglądają te klimatyczne w formacie kwadratu 450px.
Mam wrażenie, że działy Suderlandu trochę giną na naszym forum. Może da się je wyróżnić np za pomocą innego godła jako ikonki? To trochę absurd, że też macie godło RB.

To samo można by wprowadzić dla Rzeszy i Dżamahiriji.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Jeśli można to jak najbardziej można by wyróżnić za pomocą godła suderlandzkiego. Zaraz wejdę na komputer i je wyślę.

Gryf - link

Gryf na tle flagi - link

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości