• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
13. Wybór Elekcja Lwa Wolnogradu
Sprawiedliwie oddaję swój głos na Piotra Pawłowa.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
W futbolu nazywa się bramką honorową, w tym przypadku dla honoru głos dostałem. Hah. Big Grin
[Obrazek: FlYScNM.png]
Łączna waga głosów na Ametysta Faradobusa: 1101, 61,6%
Łączna waga głosów na Piotra Pawłowa: 306, 17,1%
Łączna waga głosów wstrzymujących: 379, 21,2%

Ogłaszam, że nowym Lwem Wolnogradu został prof. Ametyst Faradobus. 

Dziękuję obu kandydatom za udział. Po raz pierwszy od dawna jakieś prawdziwe wybory. Wink
To była Egzekucja nie wybory. 
[Obrazek: FlYScNM.png]
(20-11-2021 03:48)Piotr Pawłow napisał(a): To była Egzekucja nie wybory. 
Nie przesadzaj... przegrałeś z człowiekiem, który jest faktycznie "ojcem" Rzeszy. Jak napisałem... odstępuję Tobie stanowisko Miecznika Porth Arthurberg (już usunąłem z podpisu) - jest to drugi, najważniejszy urząd w Rzeszy.

[Obrazek: 3_11_11_20_9_57_18.png]
W tych wyborach chyba nikt nie byłby w stanie pokonać Ametysta. Wink

Ale za niecały miesiąc wybory do Rady Republiki. Wybory parlamentarne są zawsze bardziej nieprzewidywalne. Pamiętam, jak raz Alija dostała najwięcej głosów ze wszystkich. Big Grin
(20-11-2021 09:45)Andrzej Płatonowicz Ordyński napisał(a): W tych wyborach chyba nikt nie byłby w stanie pokonać Ametysta. Wink

Nigdy nie mów nigdy.

Bardzo dziękuję tym, którzy zdecydowali się postawić na moją kandydaturę. Dziękuję szczególnie Piotrowi za rywalizację, która zmotywowała mnie do przedstawienia konkretnego programu działania. Jeśli nadal wyrażasz gotowość do objęcia urzędu Miecznika przedstawię dziś Sejmowi Twoją kandydaturę.

Wybór przyjmuję.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

Lajka traktuję jako akceptację. Zamykam zatem ten wątek i idę napisać wniosek o powołanie Miecznika.
Ametyst Faradobus

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości