• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trzy dni pauzy
Szanowni Obywatele,

Przez najbliższe trzy dni będę znacznie mniej aktywny i zastępować będzie mnie Wiceprezydent Iwan Pietrow. Muszę trochę nadrobić real i odpocząć od wydarzeń mikronacyjnych.
No a potem, być może, trzeba będzie podjąć pewne decyzje. Nie ma mojej zgody na robienie z forum szamba. Aktywność jest ważna, ale nie aktywność za wszelką cenę. Niektóre dyskusje z ostatnich dni zniechęcają, a nie zachęcają do wchodzenia na forum. Wartościowe wątki z Colloquium Bialenicum giną w powodzi spamu. 
Zachęcam, by czasem zastanowić się nad swoimi wypowiedziami i działaniami. Nie wiem czemu służy podejmowanie inicjatyw, które po kilku dniach się zarzuca. Tym bardziej nie wiem, czemu służy wypisanie postów w stylu "zgadzam się z panem prezydentem". 

Pozdrawiam i życzę miłej oraz sensownej zabawy.
Wasz Prezydent.
My z Iwanem się wszystkim zajmiemy, wszystko będzie cacy. Będzie pan zadowolony, нет проблем, нет проблем.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Mam nadzieję że jest wszystko w porządku.
Dobra, wróciłem. Dziękuję Wiceprezydentowi za zastępowanie mnie.
Mam nadzieję, że najostrzejszą fazę flejmu mamy za sobą. Dziękuję wszystkim za wolę porozumienia.
> Dziękuję Wiceprezydentowi za zastępowanie mnie.

5 dych.
Jak z fakturą, będzie drożej?
Załatwimy to pod stołem. Faktury nie trzeba.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości