12-12-2021 09:06
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-12-2021 09:07 przez Salvador Estela Sonnero.)
Wasza Magnificencjo,
jestem zainteresowany studiami na Uniwersytecie Bialeńskim, ale wpierw chciałbym pozyskać dokładne informacji dot. zasad studiowania. W Bibliotece Uniwersyteckiej dokopałem się do 2 wersji statutów. 1 projekt jest wprost oznaczony jako pierwszy powstały statutu i zapewne został tam umieszczony dla celów historycznych, natomiast w drugim znajduje się następujące wyrażenie:
Z uwagi na powyższe, chciałbym się zapytać, czy ta wersja jest aktualna.
jestem zainteresowany studiami na Uniwersytecie Bialeńskim, ale wpierw chciałbym pozyskać dokładne informacji dot. zasad studiowania. W Bibliotece Uniwersyteckiej dokopałem się do 2 wersji statutów. 1 projekt jest wprost oznaczony jako pierwszy powstały statutu i zapewne został tam umieszczony dla celów historycznych, natomiast w drugim znajduje się następujące wyrażenie:
Cytat:2. Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego:
[...]
g) wnioskuje do Jego Książęcej Mości Księcia Sarmacji o ujawnienie tytułu naukowego w profilu absolwenta;
Z uwagi na powyższe, chciałbym się zapytać, czy ta wersja jest aktualna.
(—) Salvador Estela Sonnero

![[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]](http://spolecznosc.bialenia.org.pl/gallery/85_13_12_22_10_32_48.png)