• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zamówienie dla gwardii lennej
Dobry wieczór,

w związku z utworzeniem nowych jednostek Bialeńskich Bojówek Faradobusów chciałbym wyrazić zainteresowanie zakupem następującego sprzętu:

15 transporterów opancerzonych (np AVW-1)
68 samochodów ciężarowo-terenowych
6 bojowych wozów piechoty (najchętniej RA-APC-510 lub podobny model)
66 samochodów terenowych (najchętniej UVL-2 lub podobny model).

W kwestii modeli jestem jednak otwarty na sugestie i rady. W zamówieniu zaproponowałem te, których Bojówki już używają, co pozwoli zmniejszyć przyszłe koszty.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
(12-12-2021 22:02)Ametyst Faradobus napisał(a): 15 transporterów opancerzonych (np AVW-1)
68 samochodów ciężarowo-terenowych
6 bojowych wozów piechoty (najchętniej RA-APC-510 lub podobny model)
66 samochodów terenowych (najchętniej UVL-2 lub podobny model).

Samochody ciężarowe terenowe typu UVM-2-66, bo jest ich dużo na zapasach magazynowych. Reszta sprzetu zostaje przekazana zgodnie z wykazem.
Sternik zapłać. Część wyślę przelewem, a resztę przekazuję pod stołem.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

Ach, zapomniałem jeszcze wskazać miejsce dostawy. Prześlij proszę sprzęt do portu w Al Faktoriji.
Ametyst Faradobus

Panie Kulego,

tym razem piszę do Ciebie jako zarządca lenna Genua. Planuję utworzyć tam, na zasadach kontyngentu w GRz, szwadron kawalerii zmotoryzowanej ŻR na wzór tego, który działa już w Faradobaju. Czy masz możliwość dostarczenia mi sprzętu takiego samego lub zbliżonego?
Ametyst Faradobus

(30-01-2022 12:25)Ametyst Faradobus napisał(a): Czy masz możliwość dostarczenia mi sprzętu takiego samego lub zbliżonego?
Takiego samego... bez problemu. Dostarczyć drogą morską do Genui?
Najlepiej będzie.
Ametyst Faradobus

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości