13-12-2021 22:25
Ja, Bazyli Izaak von Hohenburg prosze o przyjęcie na studia na Wydziale Nauk Humanistycznych.
|
Wniosek o przyjęcie na studia
|
|
13-12-2021 22:25
Ja, Bazyli Izaak von Hohenburg prosze o przyjęcie na studia na Wydziale Nauk Humanistycznych.
13-12-2021 23:54
Jutro wydam dokumenty. Proszę jedynie sprecyzować dyscyplinę, ktora by Kulegę interesowała
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,
![]()
14-12-2021 15:24
14-12-2021 15:31
To ja proponuję, by promotorem został prof. Faradobus, żeby liczba studentów u każdego opiekuna była w miarę równa, dzięki czemu żaden student nie zostanie zostawiony bez pomocy.
14-12-2021 16:43
Tak, chętnie zostanę Pańskim opiekunem naukowym. Proszę o podesłanie mi drogą prywatną albo tutaj ogólnych informacji na temat tego, co w zakresie historii by Pana interesowało. Następnie będę prosił o popełnienie dwóch krótkich esejów na podstawie wybranych lektur. Później przejdziemy do tworzenia pracy magisterskiej.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,
![]()
14-12-2021 20:31
(14-12-2021 16:43)Ametyst Faradobus napisał(a): Tak, chętnie zostanę Pańskim opiekunem naukowym. Proszę o podesłanie mi drogą prywatną albo tutaj ogólnych informacji na temat tego, co w zakresie historii by Pana interesowało. Następnie będę prosił o popełnienie dwóch krótkich esejów na podstawie wybranych lektur. Później przejdziemy do tworzenia pracy magisterskiej. Interesowałaby mnie głównie historia ogólna czyli historia całego mikroświata.. Jeżeli chodzi o eseje to gdzie je wysłać?
14-12-2021 20:36
Po prostu najpierw musi Pan sobie wybrać dwa teksty do przeczytania. Ja mogę coś zaproponować, ale najpierw polecam samemu poszukać ich na przykład w naszej Bibliotece albo na Auli Dugina. Potem napisze Pan krótką refleksję po lekturze.
Co do tematu pracy to jednak trzeba by go jakoś sprecyzować. Jeśli nie ma Pan pomysłu mogę coś zaproponować. prof. dr net. mgr gen. bryg.
![]() |