• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
(Kolejny) powrót
(14-02-2022 21:19)Andrzej Płatonowicz Ordyński napisał(a): A ja przypominam, że byłem przez dłuższy czas ojczymem Mikołaja i mężem seniorki rodu, więc też powinienem dostać zaproszenie. Tongue
Szkoda, że tak mało kobiet na Nordacie, chętnie założyłbym jeszcze trzecią rodzinę, gdyby było z kim.

Zawsze mozesz zalozyc rodzine z meskim odpowiednikiem systemu a co ci stoi na prezeszkodzie (to jest tylko zabawa Wink ).
(-) Baltazar Ahmad Dostojewski

Imam/Strażnik Dwóch Meczetów/Kadi/Mufiti
Mogę dołączyć do Dostojewskich.
(14-02-2022 20:51)Tymoteusz Piechota napisał(a): Może mnie przysposobiecie. Zawsze się przydam, i co najważniejsze mam ręce zawsze gotowe

Jak najbardziej jestem za - mikronacyjne rody powinny się rozrastać. Dobrze byłoby jednak, gdyby w kwestii przysposobienia do Dostojewskich wyraziła swoją zgodę Alex wypowiedzieli się jeszcze inni członkowie rodu.
(15-02-2022 00:20)Mikołaj Patryk Dostojewski napisał(a):
(14-02-2022 20:51)Tymoteusz Piechota napisał(a): Może mnie przysposobiecie. Zawsze się przydam, i co najważniejsze mam ręce zawsze gotowe

Jak najbardziej jestem za - mikronacyjne rody powinny się rozrastać. Dobrze byłoby jednak, gdyby w kwestii przysposobienia do Dostojewskich wyraziła swoją zgodę Alex wypowiedzieli się jeszcze inni członkowie rodu.

Mikolaj jesli chcesz syna prosze bardzo zielone swiatlo odemnie masz.
(-) Baltazar Ahmad Dostojewski

Imam/Strażnik Dwóch Meczetów/Kadi/Mufiti
Panie Piechota, a czy nie był Pan przypadkiem członkiem rodziny Faradobusów?
Jestem. Mogę używać nazwiska Faradobus - Dostojewski.
Inna sprawa, że pod innym imieniem.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Już mówiłem że tam zmienię na Tymoteusz Dostojewski - Faradobus.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości