• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wieści z Bialenii, 11 kwietnia
Z publikowaniem newsów na stronie jest problem, więc może czas założyć prywatne czasopismo? Nie mam pretensji do administracji, nie zawsze ma się czas i dostęp do komputera. Jeśli z jakiegoś, niezrozumiałego dla mnie powodu (bo nigdy nie nadużyłem administracyjnych uprawnień) władze nie chcą mi dać dostępu do panelu, choć ułatwiłoby to wiele działań, to trudno, wszystko się da obejść. Zaraz roześlę newsy razem z "Wieściami Anomalnymi" po mirkonacjach.

[Obrazek: 100183979914691733_t.png]
A kto nie chce? Ja bym dał, ale nie wiem czy mogę.

Co do formy to prawdę mówiąc cały czas się bawię tym wrzucaniem, aby to było jakieś czytable. Od piątku powinienem już być dostępny normalnie.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Więc może lepiej publikować w PDF-ach? Na pewno przydałyby się ikonki nowych instytucji, jeśli chcemy pozostać przy dotychczasowej, fleszowej formie. No chyba, że postanowimy pisać trochę dłuższe artykuły, nie tylko linkujące najciekawsze wątki, ale bardziej szczegółowo omawiające główne zagadnienia minionego okresu (bo w praktyce rzadko wychodzi tydzień). Tylko tutaj przydałaby się koordynacja zadań (podział artykułów) i zaangażowanie liczby osób większej niż 1.
Ja też bym poszedł w coś odrobinę dłuższego. Najfajniej by było już na stałe podzielić rubryki.

Co do ikonek to swoją drogą wciąż jest do zrobienia logo dla Komitetu Regionów.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
(16-04-2023 16:24)Ametyst Faradobus napisał(a): Najfajniej by było już na stałe podzielić rubryki.
No ale też nie zawsze w każdej rubryce byłoby co pisać.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości