• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
15.11 - i co dalej?
O ile w przypadku Bialenii 15 listopada będzie końcem ostatecznym, bo jakiekolwiek próby zawłaszczania dziedzictwa byłyby tylko rozmienianiem legendy na drobne, to w przypadku Brodrii ciężko mówić o jakiejś pozytywnej legendzie - tow. Drenin i kol. Czerepach już zapowiedzieli, że planują zdobyte przez siebie części Brodrii prowadzić dalej jako niezależne państwa.

Ja sam mam spore wątpliwości, bo znam siebie na tyle, że wiem, że jednoosobowe prowadzenie Nowej Ordy szybko by mnie znudziło. W ogóle nie wiem, czy po 15.11 będę się jakoś bardziej angażował w mikroświat.

A Wy jakie macie pomysły na terytoria postbrodryjskie?
Szczerze, w moim przypadku mimo jednoosobowego państwa, mam dość spore plany co do narracji w Brodrii, toteż mam nadzieję, że BFSRR jednak będzie mogło kontynuować swoją działalność nawet po 15.11 (może nie koniecznie jako BFSRR, ale jednak choćby pod inną nazwę).
Tow. Robert Drenin
Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad
Ja będę prowadził Federację Garmanii na tym forum, a po 15.11 założę osobne.
Aleksander Czerepach
Prezydent Federacji Garmanii

(16-06-2023 06:05)Aleksander (Czerepach) napisał(a): Ja będę prowadził Federację Garmanii na tym forum, a po 15.11 założę osobne.
I będzie kolega na nim siedział sam?
Może uda mi się pozyskać obywateli.
Aleksander Czerepach
Prezydent Federacji Garmanii

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości