• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Założenia
Jeśli Senior ma być nieodwoływalny to jedyna osoba godna tego stanowiska to Aleksandra Izabela Dostojewska Swarzewska. W razie czego polegnie.
[Obrazek: knK83ML.png]
Imouto każdego Bialeńczyka, Przewodnicząca RD, Uczestniczka Powstania Marcowego
Akrypa Ali Shariati, Али Шариати Aкриловый, Ακρυπα Αλί Σάριατι, الاكريليك علي شريعتي
Obywatelka Bialenii pochodzenia Teutońskiego, Imamka Szyizmu, XXIX Prezydent RB

Cytat:W razie czego polegnie.

Macieja niestety nie ma z nami (mam nadzieję, że da się jednak namówić do choćby okazjonalnych odwiedzin), ale w razie czego mogę zastrzelić w jego zastępstwie.... np. z działka 30 mm naszych CVT-5C-IFV Wink Big Grin
Maciej. Mistrz świata w strzelaniu do Saszy. Big Grin
[Obrazek: FlYScNM.png]
Zacząłem powoli grzebać przy mapie... tam taka mieścina jest "Wola Dostojewska", ładna nad wodą i całkiem spore lenno. Może tam sobie siedzibę zbudujecie? Bardzo fajne miejsce...

Jak wrócę z realowego wyjazdu (teraz do 6-7 maja mnie nie będzie) to Wam podrzucę wycinek mapy gdzie macie to miasteczko, które możecie rozwinąć w dwór i swoje włości "rodowe".
To bardzo dobry pomysł, Rononie.
Piotrze Pawłowiczu, czy macie jakieś informacje na temat tego, czy pozostali członkowie Rodu zechcą uczestniczyć w działaniach Dworu?
Niestety nie... Nikt się nie odezwał od dłuższego czasu...
No to może zacznijmy działać w tym gronie, a potem się zobaczy. Czym proponujesz zająć się najpierw? Może wygłoszę jakiś mały wykład o rodzinie na podstawie Zielonej Książki Kaddafiego?
> Może wygłoszę jakiś mały wykład o rodzinie na podstawie Zielonej Książki Kaddafiego?

Dawaj.
Oczywiście! Słowa patrona Republiki powinny być głoszone wszędzie! Smile
Wiecie, słowa pułkownika o rodzinie jednak ciężko dopasować do wirtualiów mikroświata.
Niemniej, zachęcam do zapoznania się z Zieloną książką. Wersję papierową można już kupić tylko w antykwariatach (ja egzemplarz posiadam), zaś wersja elektroniczna znajduje się tutaj: http://web.archive.org/web/2012110201561...siazka.pdf

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości