20-01-2020 15:14
NIE WIERZĘ ŻE TO SIĘ STAŁO ALE TO PRAWDA - http://fnor.ct8.pl/forum/showthread.php?tid=2061 CHWAŁA PREZYDENTOWI HARLINOWI!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
NOWA PROWINCJA W FN
|
|
20-01-2020 15:14
NIE WIERZĘ ŻE TO SIĘ STAŁO ALE TO PRAWDA - http://fnor.ct8.pl/forum/showthread.php?tid=2061 CHWAŁA PREZYDENTOWI HARLINOWI!!!!!!!!!!!!!!!!!!
20-01-2020 15:55
Idioto. Ta umowa jest taka że od razu wylatujemy. Bo obywateli jest 3.
20-01-2020 17:10
Jestem zaskoczony i zaniepokojony brakiem konsultacji w tej sprawie w ramach Rady Państw Nordaty. Jeśli przejęcie nowych ziem oraz zmiana mapy (!) nie jest kwestią do wspólnego ustalenia, to pojawia się pytanie o sens. Rada ma obowiązek bronić ziem swoich państw członkowskich, więc przejmowanie tych ziem nie może być dowolne. Polityka prezydenta Harlina tworzy precedens zagrażający naszemu bezpieczeństwu. Po wyborach parlamentarnych trzeba zorganizować poważną debatę na temat sensu integracji nordackiej. Ja sam zastanawiam się, czy miałem rację.
20-01-2020 17:14
> Idioto. Ta umowa jest taka że od razu wylatujemy. Bo obywateli jest 3.
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD CONGRATULATIONS, YOU PLAYED YOURSELF
20-01-2020 17:53
Joahim otóż nie. Mamy 5 obywateli. Jest poza nami jeszcze okruszek, august i harlin.
20-01-2020 18:00
Informuję, że specjalnie w celu uniknięcia komplikacji, Westland zrezygnował ze swojego terytorium przed podpisaniem traktatu o włączeniu do FN. Jest to region bez ziemi, nie usypano więc nowego terytorium.
Terytorium FN poszerzyło się o ziemie Voxlandu, które znajdują się już na mapie Bialeńskiego Biura Kartograficznego. Przyznaję, że błędem było niekonsultowanie tych zmian z RPN.
20-01-2020 18:30
Cóż, dobre i to. Liczę jednak na wspólne ustalenie takich kwestii w przyszłości. Jeśli Rada Państw Nordaty ma być rzeczywistym sojuszem, to konieczna jest koordynacja działań. Wszystkiego nie da ubrać się w ramy prawne, ale należy kierować się wyczuciem. A porozmawiać nigdy nie zaszkodzi.
20-01-2020 21:29
Jak dla mnie to dużo "wojny o piksele"... tylko zagospodarować nie ma komu. Coś jak u nas ta nieszczęsna Dżamahirija Bialeńska...
|