23-01-2020 14:12
Witam wszystkich.
Przestawiać się z imienia i nazwiska chyba nie muszę, bo chyba nie ma wśród nas nikogo ślepego, który by nie mogl przeczytać mojego nicku. Wiec zacznę może od mojej historii. Już od dłuższego czasu przemierzam polskie mikronacje, by znaleźć swoje miejsce. Będzie już tego kilka lat, oczywiście z dłuższymi lub krotszymi przerwami, gdzie nie byłem obecny w v-świecie. Wśród tych najbardziej znanych mikronacji, w których żyłem, można by wymienić m.in Austro-Węgry czy Sarmacje (widzę, że tutaj tego tworu niezbyt się lubi, ale proszę przez to do mnie negatywnie nie podchodzic
). Najdłużej zatrzymałem się w Eskwilinii (zresztą niedawno mieliście jeszcze jedną osobę, ktora dawniej była obywatelem tej mikronacji), którą najmilej wspominam i gdzie najdłużej zabawiłem. W tam czasie zostałem nawet szefem rzady, ale jako o wiele młodszy i mniej rozgarnięty niż obecnie uwazam, że w żadnym razie nie podołałem temu wyzwaniu.
Wybrałem Waszą mikronacje, bo uważam, ze jest ona prawdopodobnie obecnie najbardziej stabilna ze wszystkich v-państw kontynentu. Choc nie ukrywam, że rozważałem udanie się do FN, ale problemy ze stroną oraz forum mnie odrzuciły.
Zamierzam założyć tutaj gazetę, na pewno zabawię się w piłce nożnej oraz mam pewne plany odnośnie polityki, ale najpierw chce do końca włączyć się w Waszą społeczność, nim zacznę ją przerabiać (a przynajmniej tego próbować
). Ogólnie mikronacje zamierzam traktować jako moje małe hobby.
No cóż, troszkę się rozpisałem, więc na razie na tym się zatrzymam. Przepraszam, jeśli znajdą się tutaj literówki, ale piszę z telefonu, co jest widzę mało wygodne ?
Jeszcze raz wszystkich witam
Przestawiać się z imienia i nazwiska chyba nie muszę, bo chyba nie ma wśród nas nikogo ślepego, który by nie mogl przeczytać mojego nicku. Wiec zacznę może od mojej historii. Już od dłuższego czasu przemierzam polskie mikronacje, by znaleźć swoje miejsce. Będzie już tego kilka lat, oczywiście z dłuższymi lub krotszymi przerwami, gdzie nie byłem obecny w v-świecie. Wśród tych najbardziej znanych mikronacji, w których żyłem, można by wymienić m.in Austro-Węgry czy Sarmacje (widzę, że tutaj tego tworu niezbyt się lubi, ale proszę przez to do mnie negatywnie nie podchodzic
). Najdłużej zatrzymałem się w Eskwilinii (zresztą niedawno mieliście jeszcze jedną osobę, ktora dawniej była obywatelem tej mikronacji), którą najmilej wspominam i gdzie najdłużej zabawiłem. W tam czasie zostałem nawet szefem rzady, ale jako o wiele młodszy i mniej rozgarnięty niż obecnie uwazam, że w żadnym razie nie podołałem temu wyzwaniu. Wybrałem Waszą mikronacje, bo uważam, ze jest ona prawdopodobnie obecnie najbardziej stabilna ze wszystkich v-państw kontynentu. Choc nie ukrywam, że rozważałem udanie się do FN, ale problemy ze stroną oraz forum mnie odrzuciły.
Zamierzam założyć tutaj gazetę, na pewno zabawię się w piłce nożnej oraz mam pewne plany odnośnie polityki, ale najpierw chce do końca włączyć się w Waszą społeczność, nim zacznę ją przerabiać (a przynajmniej tego próbować
). Ogólnie mikronacje zamierzam traktować jako moje małe hobby.No cóż, troszkę się rozpisałem, więc na razie na tym się zatrzymam. Przepraszam, jeśli znajdą się tutaj literówki, ale piszę z telefonu, co jest widzę mało wygodne ?
Jeszcze raz wszystkich witam

![[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]](http://spolecznosc.bialenia.org.pl/gallery/85_13_12_22_10_32_48.png)