• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kwestie organizacyjne (lista gości, tematy)
O budowę mostu z Muratyką trzeba będzie się spytać Kaspara, bo on tam rządzi.
Oczywiście, to tylko luźna koncepcja, przed której realizacją należałoby przedsięwziąć konkretne rozmowy. Kaspar byłby z resztą miłe widziany na szczycie, jak i inni przywódcy krajów Federacji Nordackiej.
Czyli suma sumarum nie ważne czy ZPViW w FN czy nie, zawsze jestem mile widzianySmile
Można też rozważyć budowę mostu między Winkulią a wyspami przyjaźni (proszę poprawić jeżeli źle napisałem), jeżeli ktoś byłby tym zainteresowany Smile
Jeśli byłoby to wykonalne technicznie, popieram inicjatywę. Może stwórzmy nordacką sieć dróg, które połączą najważniejsze miasta, by następnie zostać uzupełnionymi przez drogi krajowe.
FN (wraz z delegacjami prowincjonalnymi), Magnifikat, Suderland, Dreamland i Rotria zaproszone.
A ja mam już pewien pomysł na prelekcję, którą wygłoszę na wstępie.
Poza Rotrią wszystkie zaproszenia zostały już przyjęte. Szykuje się całkiem spory Szczyt! Smile
Dobrze wiedzieć, że współpraca coś znaczy jeszcze w mikroświecie.
Rotria po części przyjęła, po prostu nie będzie mieć wtedy papaja i możliwości wysłania oficjalnej delegacji.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Pisałem komunikat jeszcze przed informacją od Ojca Świętego. Wobec tego mamy komplet, na dwa tygodnie przez rozpoczęciem.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości