27-01-2020 17:16
Nanoszę poprawki.
|
Konferencja nt. Ligi Bluszczowej
|
|
27-01-2020 17:57
> Nanoszę poprawki.
Nanieście jeszcze jedną poprawkę: nie zauważyłam, że imiona rektorów muszą być w bierniku, więc powinno być „Polynę”. Sory za dodawanie wam roboty.
27-01-2020 18:21
Coś Ty, to moje niedopatrzenie. Żaden problem.
28-01-2020 14:35
W Rotrii Wandystan im się nie podobajet. Zupełnie nie wiem o co im chodzi.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,
![]()
28-01-2020 15:33
No mnie jest głupio, ale to Patriarcha nadzoruje UR...
28-01-2020 15:36
Polityka Rotrii od wieków jest wszystkim jasna. My, obrazoburstwa jakie czyni Wandystan z wiary, nie uznajemy. Takoż nie mamy żadnych stosunków międzynarodowych z nimi. Zdania nie zmieni żaden Patriarcha.
28-01-2020 16:03
No cóż, udział w Lidze nie jest obligatoryjny, ale głupotą i grzechem na jej kamieniu węgielnym byłoby wykluczanie jednego z członków-założycieli wyłącznie przez wzgląd na innego, zwłaszcza że umowa nie zmusza nikogo do ścisłych czy bilateralnych kontaktów z Wandystanem. Nikt nie będzie kazał zatrudniać albo podejmować wandejskich naukowców na UR, ani na odwrót.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,
![]()
Uniwerystet Rotryjski powinien zrewidować swoją politykę zewnętrzną i jeżeli nie jest w stanie podjąć pracy z inną jednostką naukową należącą do Ivy League, to jedynym honorowym wyjściem z sytuacji jest odejście z Ligi Bluszczowej.
Uczelnie wyższe nie powinny być one zależne od bieżącej polityki zagranicznej państwa, uważamy że sensem całego przedsięwzięcia jest praca w międzynarodowym środowisku ponad podziałami.
28-01-2020 16:25
Ja się z tym zgadzam, dlatego ja nie widzę problemu.
28-01-2020 16:42
> My, obrazoburstwa jakie czyni Wandystan z wiary, nie uznajemy.
Ale misie, wiecie, że to wy akurat czynicie obrazoburstwo z wiary? Jesteście za młodzi, żeby o tym wiedzieć, ale opowiem wam o sprawie ob. Miotke. Otóż 15 lat temu, w Wandystanie, ten osobnik obwołał się kardynałem wirtualnego kościoła katolickiego i zaczął głosić kazania. I wiecie jaka była na to reakcja? Wszyscy wandejscy realowi katolicy byli ŚWIĘCIE oburzeni – że to zniewaga, obraza dla Boga i chrześcijaństwa, robienie parodii, przywłaszczenie godności kardynalskiej, profanacja, obraza uczuć religijnych, łojezu, wogle i tentego. Ob. Miotke miał za to sprawę w Trybunale Ludowym. Tymczasem wy OPARLIŚCIE NA TAKIM CZYMŚ CAŁE PAŃSTWO. I to wy śmiecie się oburzać? To raczej wszyscy powinni się oburzać na was. Jedną z oburzonych osób był wtedy obecny Trybun Ludowy, tow. Alojzy Pupka, który by wam teraz powiedział to samo, co wtedy Miotkowi. Polecam wam przeczytać wszystkie posty związane z tą sprawą, może wam to uświadomi, jakimi faryzeuszami jesteście. |