• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
I Konferencja Rektorów
Cieszę się, że mogę uczestniczyć w wymianie kadr. Zastanawiam się, co mogę zrobić w ramach KMUR-u ponad to, co już robię w Dreamlandzie na Wydziale Mikrozofii. Dodatkowych wykładów pisać nie będę, czasu na to brak, a liczba czytelników pewnie byłaby jeszcze mniejsza, gdybym pisał więcej. Czy masz może jakiś pomysł, czym mógłbym zachęcić Rotryjczyków do współpracy wokół mikrozofii?
Musiałbyś choć w skrócie przedstawić im na czym ona polega.
Czyli skrót z dotychczasowych wykładów w formie najistotniejszych notatek umożliwiających zdanie egzaminu na 3? Wink W zasadzie mógłbym się o napisanie takiej esencji pokusić.
O to chodzi.
Szanowni,
Opuścił nas Magnificencja Robert. O sporach na temat apologetyki Dmowskiego sobie daruję, bo nie chcę rozkręcać sporu. Ja zdania nie zmienię, ale mimo drastycznej różnicy w definicji nauki nadal chcę współpracować z Uniwersytetem Rotryjskim, nie dajmy się podzielić.

Czas na burzę mózgów, bo trzeba zacząć działać (skoro Szczyt dobiegł końca, będę miał czas na Ligę). Niech każdy podzieli się swoimi pomysłami, ja też zrobię to w stosownym czasie, a następnie przygotuję plan tego semestru.
A czemu nas opuścił?

Ja ze swojej strony w dalszym ciągu deklaruję chęć współorganizacji konferencji na temat historii najnowszej.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Pracę napisał dobrą.
Cytat:A czemu nas opuścił?
Zasłużona emerytura. Nie pierwsza i miejmy nadzieję, że nie ostatnia. 

Cytat:Pracę napisał dobrą.
Może i dobrą (nikomu literatury nie będę wybierał, ja propagandowych broszurek nie lubię, bo mi się z S*lidarnością kojarzą), ale z całą pewnością nienaukową.
Cóż, świetny sowietolog Andrzej Nowak zajmuje się ostatnio mediewistyką, pisze jakieś tomy w stylu Lelewela i dostaje za to Orła Białego. Widać to się opłaca.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Proponuję, by Liga Bluszczowa wybrała sobie innego przewodniczącego, bo ja z Rotrią żadnej współpracy prowadzić nie będę.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości