• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nowe kategorie postaci
Reforma systemu państwowego pociąga za sobą, moim zdaniem, konieczność uaktualnienia grup na forum. Żeby nie przedłużać przedstawię swoją propozycję:

Prezydent Republiki
Urzędnicy Państwowi (ministrowie i inni urzędnicy, przewodniczący ZN)
Rada Republiki
Urzędnicy Samorządowi (Lew, Burmistrz Bengazi, Miecznik)
Żołnierze
Rzesza Bialeńska (członkowie Sejmu)
Dżamahirija Bialeńska (członkowie LKD)
Obywatele Republiki

Nie wiem, czy wprowadzenie tych grup jest obecnie technicznie możliwe bez pomocy Bajtusia, ale i tak są od dawna nieaktualne, więc postanowiłem poruszyć temat.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Sądzę, że sobie z tym poradzę bez udziału Bajtusia... to w sumie nie wymaga wiele, ale po prostu modyfikacji istniejących grup i zmian w przypisaniu obywateli. Trochę dzióbania, ale do zrobienia.
Prosiłabym by nie zabierać mi fioletowego kolorku.
[Obrazek: knK83ML.png]
Imouto każdego Bialeńczyka, Przewodnicząca RD, Uczestniczka Powstania Marcowego
Akrypa Ali Shariati, Али Шариати Aкриловый, Ακρυπα Αλί Σάριατι, الاكريليك علي شريعتي
Obywatelka Bialenii pochodzenia Teutońskiego, Imamka Szyizmu, XXIX Prezydent RB

Z kolorami to specjalnego wyboru nie ma... to już sprawdziłem przy robieniu prefiksów (flag) do Sejmu Rzeszy - mogę operować tylko w obrębie tego co wcześniej przygotował Bajtuś.
No i niestety samodzielnie tego nie zrobię... o ile dodanie czy modyfikacja grupy w zakresie nazwy, uprawnień, koloru to wykonalne bez problemu - to z grupami związane są grafiki pojawiające się w profilu danej osoby, a te niestety są umieszczone gdzieś, gdzie nie mam dostępu. Po zmianie nie będą się wyświetlały te grafiki, no chyba że zrobię nowe i je umieszczę tam gdzie mam dostęp.

Na podobnej zasadzie nie dam rady wymienić baretek - też są gdzieś, gdzie dostępu nie mam.
To trzeba będzie poprosić Bajtusia, aby przekazał nam klucze. Ja też nie mówię, że musimy to zrobić teraz zaraz, no ale byłoby fajnie.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Na razie testuje wrzucanie obrazków do podpisów przez galerię... tutaj na próbę grupa "zmarli" czyli Kamil Veriopin. Niby jest, ale obrazek jest pobierany z innego miejsca. Widać istnieje jakaś ukryta galeria, której dostępu nie mam i nawet jej nie widzę... no chyba, że po prostu nie potrafię jej znaleźć.
Jest taka sprawa, chciałem zmienić podpis, który mam pod nickiem z Mieszkaniec na Herkulijski.
Gotowe.
Klar

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości