• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nowy podział działu
Dla pewności stworzyłem szybkie głosowanie, które potrwa do pojutrza. Przy okazji wpadł mi do głowy pomysł, aby stworzyć przewodnik po Rzeszy - podstawowe informacje o różnych ciekawych miejscach i regionach, które można by umieścić na stronie i rozesłać do ambasad.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Mógłbyś lepiej ankietę otwartą zająć. Chciałbym zagłosować, że nie mam zdania, no i przy okazji sprzedać opla oraz oddać głos na akwarelistę.
Przyznam, że na chwilę obecną też jeszcze nie mam zdania... w każdym razie pewności. Tytułem eksperymentu zrobiłem coś takiego z Półwyspem Lisewskim, ale potrzeba trochę czasu by się przekonać czy jest to rozwiązanie lepsze od dotychczasowego... po prostu pewne rzeczy muszą wyjść "w praniu".
No to jak nie masz zdania to nie głosuj, przecież widać będzie ile osób się wypowiedziało i jakie poparcie ma ten pomysł.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

Wychodzi na to, że większość jest za i niby moglibyśmy to zrobić. Pozostaje jedna kwestia: co z działami ludzi, którzy tak jak ja i Janek mają (lub będą mieli) podwójne lenna w różnych regionach? Zostawiamy je czy rozdzielamy? No bo ja w swoim trzymam np. wątek z gwardią lenną, której nie wrzucam do żadnego konkretnego lenna, bo mam jedną dla obydwu.
Ametyst Faradobus

No i tutaj pojawia się problem... o ile u mnie nie ma problemu bo Lisewo, Razorno i Lisendorff (którym zarządzam) są "w kupie" to już mając dwa lenna w różnych miejscach niekoniecznie to będzie wygodne. Chyba w tej materii powinien się wypowiedzieć właśnie Janek, a my powinniśmy uszanować jego decyzję.
Luźne pytanie: czy uważacie, że potrzebne nam jest własne archiwum? Ostatnio musiałem się pozbyć dwóch nieaktualnych wątków z mojego lenna, więc wysłałem je do ogólnego. Niemniej teraz Dżamahirija chce mieć swoje, więc może dla konsekwencji też pójdźmy tą drogą?
Ametyst Faradobus

Tak powinno być. Łatwiej będzie znaleźć rzeszne wątki w tej rzeszy archiwalnych wątków.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości