• 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sekretariat [wnioski]
[Obrazek: 85_01_01_20_1_21_15.png]

Sekretariat jest siedzibą słynnych Bab z Dziekanatu, miejscem gdzie rozstrzygają się losy wniosków, które należy składać właśnie w tym wątku. Pozwoli to na zachowanie porządku i jak najsprawniejsze rozpatrywanie podań. Jeżeli zatem nie jest to konieczne - nie twórzcie nowych wątków.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Wniosek

Proszę o przyjęcie mojej osoby na Wydział Historii Najnowszej Mikroświata. Chciałbym nie tylko nabyć wykształcenie, ale także poszerzyć wiedzę z tego zakresu.

Z poważaniem
Jarek Wawrzyniak
Oczywiście, rad będę powitać Kulegę w murach UB. Jaka dokładnie tematyka by Kulegę interesowała najbardziej? Postaram się pod tym kątem dobrać opiekuna.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

A ja chcę w końcu moje studia skończyć...
Świetnie, to w takim razie również proszę o krótki opis tematyki i ewentualnie pomysłu na pracę magisterską.
Ametyst Faradobus

To co by mnie interesowało to tematyka stosunków międzynarodowych, prawa lub administracji. Jeśli te kierunki byłyby zbyt ogólne mogą to być kierunki zbliżone.
Jeśli chodzi o ujęcie bardziej historyczno-prawne to myślę, że mogę być odpowiednią osobą, przynajmniej na tym etapie. Jeżeli zaś Kulega by preferował podejście bardziej politologiczne, od strony nauk społecznych to polecam osobę prof. Swarzewskiego, o ile by wyraził zgodę.

Od razu uprzedzę, że studia magisterskie składają się u nas z dwóch etapów. Na początek student zapoznaje się z dwoma wybranymi przez siebie i opiekuna tekstami i sporządza z nich notatkę, a następnie wybiera temat pracy magisterskiej i przygotowuje ją pod kierunkiem opiekuna. Dokładne zasady są opisane tutaj: http://spolecznosc.bialenia.org.pl/showt...9#pid10569
Ametyst Faradobus

Chyba, że zrobimy międzywydziałowo?
Chyba nic tego nie zabrania. Trzeba będzie wtedy jedynie wyszczególnić dyscypliny.
Ametyst Faradobus

Ja się dostosuje do kierunku studiów czy też programu jaki będzie trzeba przerobić. Nie widzę problemu.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości