• 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sekretariat [wnioski]
To w tej sytuacji jeżeli ma Kulega jakieś specjalne życzenia co do tematu pracy i indywidualnej ścieżki to proszę dać znać, a jeśli nie to jutro postaram się zaproponować jakiś temat pracy.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Nie mam jakiś specjalnych życzeń co do tematu pracy.
Chciałem złożyć nie tyle wniosek co oficjalne zapytanie, czy w zbiorach WHNM nie znajdują się archiwalia dotyczące okresu Nowej Sclavinii? Będę również rad gdyby udało się sprawdzić kwestię wszelkich materiałów dotyczących sporu o te ziemie, gdyż pamiętam, że takowy istniał w przeszłości. Z góry dziękuję za pozytywne rozpatrzenie mojej prośby.
GUEDES DE LIMA h. SZACHOWNICA
Ojciec Założyciel - Dumny Sclavińczyk
Właściciel Unicorn Media Corporation

"Rzeczpospolita Sclavinii i Trizondalu to był najbardziej nieodpowiedzialny projekt w historii mikroświata". - Piotr von Thorn-Cetnarovich, Prezydent Rzeczpospolitej Sclavińskiej.
W sprawie sporu, można poszukać na starym forum. Np. tutaj jest wątek na ten temat: https://bialenia.sarmacja.org/spolecznos...+Sclavinia
Nie działa mi ten wątek. Sad
GUEDES DE LIMA h. SZACHOWNICA
Ojciec Założyciel - Dumny Sclavińczyk
Właściciel Unicorn Media Corporation

"Rzeczpospolita Sclavinii i Trizondalu to był najbardziej nieodpowiedzialny projekt w historii mikroświata". - Piotr von Thorn-Cetnarovich, Prezydent Rzeczpospolitej Sclavińskiej.
Witam. Składam wniosek o przyjęcie mnie na studia magisterskie na kierunku Historii. Interesująca mnie tematyką byłaby Historia realnej Rzeczpospolitej Obojga Narodów, bądź naszej wirtualnej Rzeczpospolitej Obojga Narodów będącej na kontynencie południowo-wschodnim (vaarland). Chciałbym zdobyć tytuł magistra historii oraz poszerzyć swoją wiedzę. Liczę że uda mi się to zrobić. Pragnę po uzyskaniu wesprzeć mój rodzimy uniwersytet tj. Uniwersytet Krakowski. Który potrzebuje kadry nauczycieli. Jeśli uda mi się zdać to może zrobię tutaj również studia doktoranckie. Pozdrawiam.
Michał Jerzy Potocki
/-/ Miguel Jorge de Catalan OSI
Presidente de la Generalidad
Príncipe de Scarlaña
Obispo de leópolis

[Obrazek: EZEzRt9.png]

[Obrazek: 1015.png] [Obrazek: KrkvHqy.png]
Bardzo chętnie obejmę pieczę nad Pańskim tokiem studiów. Jaka specjalizacja tematyczna by Pana interesowała?
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

Praca i studia dotyczyć będą lat 2010-2013 i konfederacji Kijowskiej oraz okresu Cesarstwa Rzeczpospolitej i Królestwa Litewskiego.
Myślę że może być to ciekawe. Te tematy zostały dobrze opisane w RON. Była gazeta publikująca o tych wydarzeniach, rzeczach, dlatego będę miął rzetelne źródła i informacje. ? To kiedy mogę zaczynać? ???
/-/ Miguel Jorge de Catalan OSI
Presidente de la Generalidad
Príncipe de Scarlaña
Obispo de leópolis

[Obrazek: EZEzRt9.png]

[Obrazek: 1015.png] [Obrazek: KrkvHqy.png]
Wysłałem szczegóły przez pw.
Ametyst Faradobus

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości