17-04-2020 09:51
To powinno być w wieściach ekumenicznych.
|
Wieści z zagranicy
|
|
17-04-2020 09:51
To powinno być w wieściach ekumenicznych.
17-04-2020 10:28
Dlaczego? Mogę to sobie wrzucać gdzie chcę.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,
![]()
17-04-2020 10:49
Dlaczego Osteryjczyk strofuje mnie? Mam prawo wrzucać posty tam, gdzie chcę.
17-04-2020 11:07
A, róbcie se jak chcecie.
17-04-2020 12:22
Ukazał się numer 174 Przeglądu Politycznego. Jest również o Bialenii: https://www.sarmacja.org/artykul/pokaz/12068/0.
Może w ogóle warto go kolportować na terytorium Republiki? Macie jakiś bialeński upload by publikować prasę z zagranicy?
GUEDES DE LIMA h. SZACHOWNICA
Ojciec Założyciel - Dumny Sclavińczyk Właściciel Unicorn Media Corporation "Rzeczpospolita Sclavinii i Trizondalu to był najbardziej nieodpowiedzialny projekt w historii mikroświata". - Piotr von Thorn-Cetnarovich, Prezydent Rzeczpospolitej Sclavińskiej.
17-04-2020 12:35
Ja jakiś czas temu otworzyłem kiosk.
Ametyst Faradobus Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,
![]()
17-04-2020 12:41
Beznadziejny kiosk. Nawet Świata Wędkarza nie majo. A w innych gazetkach nic o tych skurwysynach z BZW nie piszo, że nie zarybiajo, ino kradno!
17-04-2020 15:34
![]()
17-04-2020 15:38
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-04-2020 15:39 przez Akrypa Ali Shariati.)
Dla leniwszysch których najbardziej zainteresują inwektywy zostawiam końcówkę:
"Stasiu, jesteś śliskim, dwulicowym bajokiem, który wejdzie w dupę każdemu rzymskiemu klesze, niezależnie czy prawdziwemu czy wirtualnemu. Nie szanuję cię i nie chcę mieć z tobą nic do czynienia i gorąco polecam, byś wypierdalał stąd w podskokach do Rotrii albo innego kraiku właściwego dla ludzi bez kręgosłupów i moralnych zasad. Jesteś małostkowym parafianinem o mentalności obwoźnego handlarza poradników i harlekinów dla znudzonych kur domowych. Cytując klasyka: Wal się na ryj szujo" Dobrze, że w Bialenii od dawna nie padały takie stwierdzenia wobec innych obywateli. ![]() Imouto każdego Bialeńczyka, Przewodnicząca RD, Uczestniczka Powstania Marcowego
Akrypa Ali Shariati, Али Шариати Aкриловый, Ακρυπα Αλί Σάριατι, الاكريليك علي شريعتي
Obywatelka Bialenii pochodzenia Teutońskiego, Imamka Szyizmu, XXIX Prezydent RB
17-04-2020 15:40
No bo Aleksandry już dawno nie ma.
![]() |